x1osman1x
Üye
-
Konu Sahibi
-
Denicem şimdi ama bizim banyo yeterince karanlı hatta hiç ışık almıyorŞimdi hiç ışık almayan bir ortamda denesem olurmu?
Denicem şimdi ama bizim banyo yeterince karanlı hatta hiç ışık almıyorŞimdi hiç ışık almayan bir ortamda denesem olurmu?
hee zati onlar da ışık saciyolardi ya
gece gece nerden çıkarttınız bu konuyu
Gece yapildigi icin
arastirmalarima gore iQ su yuksek olanlar gorebiliyormus
senin IQ yuksekArkadaşlar sakın denemeyin biraz önce denemek için gittim 10 sn sonra bişeyler görür gibi olup tırstım Size başıma gelen başka bir olayıda anlatayım ... Ben bu tür konuları araştırıp bir ara ayna karşısında söylenen 3 söz ile bir varlığın geleceğini öğrenip 3 kez söylemiştim ve bu olayı kimseye bahsetmedim ilkkez burada bahsediyorum neyse Hiç birşey olmadı olcağınıda sanmıyordum ama ertesi gün üst katımızda çığlıklar duydum... Paldır küldür sesler geliyordu sonra üst kattaki komşumuzun vefat ettiğini öğrendim ... Gayet sağlıklı her sabah 6:30-7 de spora yürüyüşe giden bir adamdı o sabah ailesi lavoboda yüzünü yıkarken yere düştüğünü ve öldüğünü söylemişlerdi bende acaba ? Dedim hep kendi kendime ama kimseye bahsedemedimde :S Şimdi bu konu açılınca aklıma geldi....
Arkadaşlar sakın denemeyin biraz önce denemek için gittim 10 sn sonra bişeyler görür gibi olup tırstım Size başıma gelen başka bir olayıda anlatayım ... Ben bu tür konuları araştırıp bir ara ayna karşısında söylenen 3 söz ile bir varlığın geleceğini öğrenip 3 kez söylemiştim ve bu olayı kimseye bahsetmedim ilkkez burada bahsediyorum neyse Hiç birşey olmadı olcağınıda sanmıyordum ama ertesi gün üst katımızda çığlıklar duydum... Paldır küldür sesler geliyordu sonra üst kattaki komşumuzun vefat ettiğini öğrendim ... Gayet sağlıklı her sabah 6:30-7 de spora yürüyüşe giden bir adamdı o sabah ailesi lavoboda yüzünü yıkarken yere düştüğünü ve öldüğünü söylemişlerdi bende acaba ? Dedim hep kendi kendime ama kimseye bahsedemedimde :S Şimdi bu konu açılınca aklıma geldi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?