Gebe kediyi havalı tüfekle vurup felç bıraktılar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
Gebe kediyi havalı tüfekle vurup felç bıraktılar
Kedi, omuriliğine isabet eden mermi nedeniyle felç oldu.

Vişnelik Mahallesi'nde oturan bir kişi, park halindeki otomobiline binip birkaç metre gittikten sonra aracının yanından bir kedinin topallayarak geçtiğini gördü.

Kediyi otomobille ezdiğini sanan hayvansever topallayan kediyi yakındaki 'Nuh'un Gemisi' adlı veteriner kliniğine götürdü.

Veteriner hekim Naci Uncu, kendisine trafik kazası sonucunda yaralandığı belirtilen kediye müdahalede bulundu. Uncu daha sonra kedinin röntgen filmini çektiğinde omirliğinde havalı tüfekle atıldığı sanılan mermi çekirdeği olduğunu gördü.

Naci Uncu, omirliğine isabet eden mermi nedeniyle kedinin yaralandığını ve belden aşağısının felç kaldığını söyledi. Gebe olan kedinin trafik kazası sonucunda yaralanmadığını anlatan Veteriner Naci Uncu şöyle konuştu:

"Bu kedi bize bir kişi tarafından 'Arabamla çarptığım kedi yaralandı' diye getirildi. Biz de 'araba ezdi' diye tedavisine başladık. Daha sonra röntgenini çektik.

Röntgeni görünce büyük olasılıkla havalı tüfekle ateş edilerek vurulduğunu anladık. Kedi sırtından vurulmuş. Yaptığımız müdahalede çok derinde olan mermiyi çıkaramadık.

Bu merminin oradan alınması mikro cerrahi gerektirir. Kedinin arka bacakları tutmuyor. Omirliğine isabet eden mermi nedeniyle felç olmuş. Kedinin sırtından tüfekle vurulmasını hiçbir vicdanın alamaz. Hayvana yüksekten, bir olasılık balkondan ateş edilmiş olabilir."

Eskişehir Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Serdar Taci Zengin de kimliği belirsiz kişinin kediye hedef tahtası gibi nişan alınarak ateş ettiğini söyledi.

Dernek Başkanı Zengin, "Bu tür olayların ülkemizde görmekteyiz. Bu birçok ilde gözüküyor. Çok ciddi şekilde eğitim eksikliği var. Bunun önününü kesebilmek için başta okullarda olmak üzere çok ciddi eğitim başlatmak lazım. Bu tür olayların bununla kalmayacağı belli. Hayvanlara bunu yapabilen zihniyet başka canlılara kim bilir neler yapar" diye konuştu.

• Beğen
Tepkiler: djaliahmet ve Odysseus

EroL

EroL

Emekli Yönetici
doğru hayvana silah sıkan insana da acımadan sıkar.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:@nasıl kıymış hayvana yaa

Odysseus

Odysseus

Üye
Silahı hayvanlara doğrultacak kadar karaktersiz bir yaratıkmış. Ah bunu elime verecekler. Mermi çekirdeği ile neler yaparım buna :@

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya ben ne diyeyim şimdi, konuyu görünce sırtımdan vurulmuşa döndüm :@ o kim onu bulun bana , o ne biçim dernek başkanı be , arayıp bulsana oturdugun yerden hüküm veriyorsun...Ya kıyamam yahu ben o kediciğe üstelik hamile ya...!! Nasıl kıydın o masum kediye ..
Ya Türkiyedeki bu tip insanları sürmek lazım sürmek hemde yamyamların içine ki , görsünler dünyanın kaç bucak olduğunu !! Haysiyetsizler be !Sinirlerimi bozdular akşam akşam !!

Odysseus

Odysseus

Üye
Şunu söylemeden geçemeyeceğim.

Allah hayvanlara eziyet edenleri, hayvanlardan daha kötü duruma düşürsün inşallah. Hadım olsunlar. Top olsunlar :@

aLone

aLone

Üye
bu ülkede çoluğundan çocuğundan tut büyüğüne kadar çoğu insan hayvanlara eziyet etmeyi zevk olarak görüyo cahilliktenmidir yoksa içimizde sevgi vicdan deden olay bitmişmidir bilemem

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Şerefsiz sanki onun canını kendi verdi..Ahirette ne yapacak acaba?

Godfather

Godfather

Üye
    Konu Sahibi
bu adamlar böyle işte şe....z ler:@

merty24

merty24

Üye
çok kötü bir şey ayrıca veterinerin ismide garip (nuhun gemisi)

catalfleg

catalfleg

Üye
yazık olmuş kediye acıdım :(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt