papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Ses ile kontrol ingilizce almanca fransızca olur Türkçe olmaz, apple ve microsoft bizi 3. dünya ülkesi sayıyo. Google'yi hiç sevmem ama global olma işini iyi yapıyo adamlar.
Haber için teşekkürler abi de aklıma takılan bir şey var. Bildirim merkezi, gelişmiş ses kontrolleri ve hızlı ayar menüsü GDR3 ile verilirse bu adamlar 8.1 de ne verecek bize acaba
Bu arada mesajım yanlış anlaşılmaz tabi ki eksiklerin bir an önce giderilmesini bende istiyorum da aklıma takıldı sadece. Belki sürpriz özellikler falan gelir diye
onu biz de aramızda tartıştık bir sonuca varamadık. Artık orası da Microsoft'un hayal gücüne kalsın
Ses ile kontrol ingilizce almanca fransızca olur Türkçe olmaz, apple ve microsoft bizi 3. dünya ülkesi sayıyo. Google'yi hiç sevmem ama global olma işini iyi yapıyo adamlar.
Evet de...keşke bu olay amberle gelseydi,neyse çokda önemli değilarkadaşım zil seslerini kontrol olayından bahsediliyor yani özelleştirme olayı
Haber için teşekkürler üstadAma ben de Semih gibi bu adamlar beklenen her şeylerin pek çoğunu GDR3 ile verirse WP8.1'de ne yapacaklar diye ciddi ciddi düşünmeye başladım. Yani yan gelip yatmasınlar da Şu sistemin görünen ve beklenen tüm eksikleri gedikleri bu iki güncellemeyle kapansın başka bir şey istemem zaten.
ses ayarlarından bahsediyoruz
MotorolaX te miydi neydi. Google sırf sesle kontrol için extra bir işlemciyi sisteme ekleyip tek görevinin sesleri takip etmek olacağını söylemişti. Bu sayede ekstra bir tuşa basmadan sadece seste telefonu tamamen kontrol edebilecekler. Pil durumuna nasıl etki eder bilmem ama güzel düşünce
aynen katılıyorum...
Peki ya her an dinlenme riski
Eğer sistemin adı 8.1 ise, daha farklı yeni özellikler gelir. Ondan sonra 8.1 için "ambix"(tamamen sallamaca bir isim) diye bir güncelleme verirler hatalarını düzeltirler. Böyle böyle gider...
Ona bakarsak telefonunuz açık olması halinde bile(kilit ekranını varken ,telefonu kullanmazken) bizleri dinliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?