Haber Gdr3 Güncellemesi Önümüzdeki Haftalarda Başlıyor

öncelikle herkese hayırlı bayramlar,şunu belirtmek isterim ki ms ve nokia emin adımlarla sağlam yürümek istiyor.kolay değil karşısında çok dişli rakipler var.hata yapma lüksü yok.sabırlı olmak durumunda yız.
 
beyler herkes sistemde ne olup olmadığını biliyordu yani ve bunların giderileceğini de biliyorduk. benide çok şaşırtıyor tabiki böyle ufak tefek şeylerin güncelleme olarak gelmesi ama eksiklerimiz bitti bitecek bu şekilde giderse 8.1 ile eksikler biter ve çok iyi güncelleme alır cihazlarımız bence bu cihazlar sabrı hakediyor...
 
8.1 efsane olacak gibime geliyor
 

kursat99

Üye
Aynen arkadaşların dediği gibi keşke MS güncellemeleri bu şekilde verse... Gördüğünüz gibi birkaç özellik gelmiş ama hiçbir sorunda olmadı. Ne stabillikten ne hızından bir şey kaybetmemiş WP (maşallah ). Yani ben olsam bu güncellemeyi beta yada test sürümü falan diye değil, direk GDR2.5 olarak veririm.
 
Tepkiler: skynet
Hepinizin bayramını kutlarım.Birlik olup wp8 sitesinde oy ve geribildirimler yapalım emin olun bişeyler değiştirecek veya hızlandıracaktır.
 
sadece 1 yıl emınım wp ucacak Allah bıze de wp nasıp etsınbıde nokıa bu bayram gunu sevabını 5800 getır 520 gotur yapsa buyuk sevaba grer
 
Tepkiler: skynet ve metrix355

dakamon

Üye
Abi hep boyle yapsınlar ios gibi önceden dağıtsınlar beta şeklinde kullanıcı geri dönüşlerine göre sorunları düzeltsinler eksikleri gidersinler
 
Tepkiler: metrix355 ve skynet

hllsvrn

Üye
Eksiklerin giderildiğini görmek çok güzel! Zil seslerinde kafama takılan bir şey var. Tamam zil seslerini istediğimiz gibi özelleştirebiliyoruz, yalnız zil ses seviyelerini birbirinden ayırabiliyoruzdur inşaallah Yani oyun oynarken, sesi kıstığımızda zil seside kısılmasın! Bunlarıda kapsıyordur umarım.
 

man20

Üye
umarım...