Halil benim. O sonradan eklenen özelliklerin çevirisinde eksik kalan yerleri de atıyorum hiç umursamıyor.Kardeşim 6.30 hazırlanıyor sanırım
Bide Gbmods daki Halil Fidan senmisin yoksa bi mesajında çeviri yolladım ilgilenmediler tamamıyla demiştinde ondan sordum @wrongroad
GbMods u eksik yerleri çevirip 1 2 yerde simge falan değişiyor.Alperen Çubuk vardı bi ara WhatsApp Plus
Modlayan
Şimdi tekrar başlamış
Onuda deneyebilirsiniz isterseniz
plusturkiye.com
İndirin direk üstüne yazıyor zaten
Artık GBninkinde değişiklik yapıp onu mu yayınlıyor
Yoksa gerçekten kendisimi modluyor orasını tam çözemedim
Halil benim. O sonradan eklenen özelliklerin çevirisinde eksik kalan yerleri de atıyorum hiç umursamıyor.
Benim kuzenim tanıyorda pek iyi değilmiş herhalde bölümünde gibi Emre Yavuz TR version var usta.Bide bilgisayar mühendisliği okuyor ha
Ben bilgisayar mühendisliği okusam kendim modlarım
Youtube,Instagram, WhatAppı modlayıp yayınlardım valla
teşekkürlerKonu GBWhatsApp v6.30 versiyonu ile güncellenmiştir.
zaten var..ama normal whatsapp kullananlar 30 saniyesini görüyorDurum guncellemesinde video 30 saniyeden fazla olamaz mi acaba
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5.6 tık koyBen yaptim ama surekli 30 saniyesini aliyor
Mod çalışmıyor olabilir. Bir sonraki sürümde düzeltilir.Goruldugu gibi tik atmisim.
bende çalışıyorGoruldugu gibi tik atmisim.
Whatsapp için gelen onay kodu. Ama numara değişmiş görünüyor. Türk telekomdan mı onay mesajı geliyor artık bilmiyorum onu.Arkadaşlar programı yükledik ve onay için numarayı girdikten sonra bu numaradan gelen mesaj nedir sizde de oluyor bu mesaj geliyormu
Arkadaşlar programı yükledik ve onay için numarayı girdikten sonra bu numaradan gelen mesaj nedir sizde de oluyor bu mesaj geliyormu