Gaziantepspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Gaziantepspor - Fenerbahçe maç sonucu: 1-1
Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta karşılaşmasında şampiyonluk yarışında şansı iyice azalan Fenerbahçe, küme düşmeme mücadelesindeki Gaziantepspor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Goller karşılıklı olarak 11'de Sefa Yılmaz ve 23'te Jeremain Lens'ten geldi. 90+5'te Gaziantepspor forveti Kangwa boş kaleye topu auta attı ve takımını 3 puandan etti.

Her hafta daha fazla işkence!

Fenerbahce, Gaziantepspor deplasmanında puan kayıplarına bir yenisini daha ekledi. Maça her zaman olduğu gibi tutuk başlayan Sarı Lacivertliler, savunmada üstüste hatalar yapınca golü kalesinde gördü.

11'de Sefa Yılmaz'ın gol öncesi altıpasta Fabiano'dan seken topa bomboş vurması, Neustadter'in ortalarda gözükmemesi, Skrtel'in yediği çalım ve Van der Wiel'in bakışları savunmanın halini gözler önüne seriyordu.

23'te Alper'in sağdan ortasına gelişine çok iyi vuran Lens, harika bir golle takımına eşitliği getirdi.

İkinci yarıda baskılı oynayan, karambollerde golleri kaçıran, sağlı sollu ortalar yapan Fenerbahçe'ydi ancak içgüdüsel ve dağınık oyun golü getirmedi.

Kanarya'nın baskısında Gaziantepspor'un da puanı korumak için geriye yaslanmasının payı büyüktü.

90+5'te Evans Kangwa, bomboş kaleye topu auta attı ve takımını 3 puandan etti. İşin Fenerbahçe adına acı yanı ise Advocaat'ın takımının maç boyunca böyle net tek bir pozisyon bile bulamamasıydı.

Taraftar artık sezonun bir an önce bitmesini bekliyor.
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Fenerbahçe sonunda lige havluyu atmış oldu.
 

Benzer Konular



Üst Alt