Gasptan Korkunç GörüntüLer !! (Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Gasptan Korkunç GörüntüLer !! (Video)

Sokak ortasında yakaladıkları vatandaşı öldüresiye dövdüler, bayıltıp kafasını tekmelediler.



Yaşları 17 ile 20 arasında değişen biri genç kız 4 gaspçı, 27 yaşıdaki bir adamı sokak ortasında döverek bayılttı. Daha sonra 18 yaşındaki genç kız adamın ceplerini ararken, diğer gençler baygın yatan adamın kafasını acımasızca tekmelemeye devam ettiler.




Gaspçılar daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı. İngiltere'nin Manchester şehrinde meydana gelen olayda, genç adam şans eseri hayatta kaldı.







Kameraya takılan görüntüler yardımıyla suçlular yakalandı ve yargı önüne çıkarıldı. Gemma Stafford(18) 1,5 sene, Andrew Harbourne(20) 4 sene, Joshua McErlean(19) 4 sene ve adı açıklanmayan 17 yaşındaki diğer gaspçı da 1,5 sene hapis cezası aldı.



 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bunları buldular ya hapishaneye atacaklar polislerin kullandığı jopu alacaklar sonra hizaya sokacaklar daha sonra üstüne ..........:@ Küfür edecem ama olmuyor işte burda...Allah alayınızın belasını versin....:@ Yada aslanların oldugu kafese atacaklar bunları..
 
Kaptan

Kaptan

Üye
adiLer. o adam bi dişLi bi$i cıqsaydı öLe 2 dk da bayıLmayıp bi qüzeL dövseydi onLarı 4-5 kişiye karşı 1 kişi :@ ve de o iLk çıkan beyaz pembeli kadın fln onlar kaçtıktan sonra nerde ?
 


Üst Alt