garsonu delirtme operasyonlar :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamnurse

dreamnurse

Üye
    Konu Sahibi
garsonu delirtme operasyonlar :))
hoşgeldiniz efendim, buyrun ne alırdınız?
+bana bi hamburger..
-hemmen geli..
+yalnız daha bitmedi..
-buyrun dinliyorum.
+benim hamburger çift köfteli olsun, köftenin biri az pişmiş diğeri çok pişmiş olsun.. az pişmiş olan altta olsun.. ketçabı az mayonezi bol olsun.. yalnız hamburgerin ortasında mayonez olmasın, kenarlara yayın onu.. ayrıca domates ve marul da koyun ama birbirlerine değmesinler.. ha unutmadan ne olacak bu gazsarayin hali?!..
-..temporarily unavailable.. please try again later..

-hoşgeldiniz, ne alırdınız?
-sprite var mı?
-var efendim.
-o zaman bir light cola alıyım.
-?!

- buyrun ne alırdınız efenim?
- cola varsa bi çay getir de ayran içelim
- ??!!!

-hoşgeldiniz ne arzu edersiniz
- şey ben arkadaşımı bekliycektim
- peki efendim
- ama dur ya sen bana bi kola getir
-peki efendim
- ama dur yaa arkadaşım gelsin sonra
-tamam nasıl arzu ederseniz
- ayyy ama sen bana en iyi bi tost yap
- tamam
- ama dur
-.....

- HoşgeLdiniz, bişi aLırmısınız..
+ Hayır çocuğum biz sadece oturmaya geLdik buraya

-buyrun efenim ojgeldiniz.ne arzu edersiniz
+sıcak süt var mı?
-efet efenim
+lütfen soğutup da getirirmisiniz

G : ne alırdınız
m : ne vardı
g : acılı adana , urfa kebap
m : acılı antalya yok mu ?
g : .....

+Neden menüler de hep tatlı çeşitleri var?
-Çünkü, burası bir pastane
+İyi o zaman sen bana bi menemen getir

+Bundan var mı?
-Var
+Ya bundan?
-Var
+Peki ya bu
-Var..
+Ya bu
-Var..
+....
-Var
+...
-Var
+...
-Var
+ O zaman şundan getir..
-Ondan maalesef kalmadı..
+Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq..

G:Hoşgeldiniz efendim ne arzu edersiniz?
M:yiycek bişiler istiorum
G:ne gibi bişiler isterdiniz
M:karnımı doyuran bişiler
G:tabi efendim de istediginiz özel bişi var mı?yoksa size bilmem ne menümüzden verelim.Doyurucudur.
M:ne demek o istediginiz özel bişi var mı falan?
G:yanlıs anladınız efendim ben sadece....
M:kesss iki lokma bişi yiycektik içine ....ctın
vazgectim tokum ben sen bana soguk bişiler ver
G:tabi efendim.Ne içersiniz?
M:soguk olsun..Böle ferahlayabilecegim bişiler
G:tabi efendim hemen bir kola getirebilirim
M:senden kola istedigimi hatırlamıyorum.Bana saydın mı sunlar bunlar var die de secmemi bekliosun kardesim

dreamgirls

dreamgirls

Üye
+benim hamburger çift köfteli olsun, köftenin biri az pişmiş diğeri çok pişmiş olsun.. az pişmiş olan altta olsun.. ketçabı az mayonezi bol olsun.. yalnız hamburgerin ortasında mayonez olmasın, kenarlara yayın onu.. ayrıca domates ve marul da koyun ama birbirlerine değmesinler.. ha unutmadan ne olacak bu gazsarayin hali?!..

- cola varsa bi çay getir de ayran içelim

hehe süperler yaaa...:ehe:ehe:ehe

cola varsa bi çay getir de ayran içelim :kop::kop:

ßurçiN

ßurçiN

Üye
şok şok cinnet geçiren garson dehşet saçt:ehe

karides

Üye
Öğrencilğimde çok işte çalıştım. Ama garsonluk yapmadım; bunlar biraz abartılı olsa da eminim az buçuk gerçeklik payları vardır. Güzellermiş, teşekkürler.

omayra

Üye
Garsonlarla dalaşmışlığım çok olmuştur :ehe Örneğin simsiyah ve zehir gibi acı gelen çay için, "afedersiniz, karbonatını fazla katmışsınız, bir daha bu kadar çok katmayın" demişliğim, soğuk gelen çorbayı içmeyerek geri göndermişliğim (tekrar gelirse içine tükürür diye içmem, gönderirsem bitmiştir mesele :) ), henüz bardağımdaki içecek veya tabağımdaki yiyecek bitmeden önümden almaya kalkışan garsonla kavga etmişliğim çoktur.

Ancak beni şoka sokan garson, Trabzon'da Sera Gölündeki restaurantta karşıma çıkmıştı. Arkadaşlarla yemeğe gittik bahsi geçen yere. Yemekler leziz, yedik doyurduk karnımızı. Yemekten sonra çaylar geldi. Benim bardağımda kıl gördüm. Garsona hitaben "bu bardakta kıl var" dedim. Baktı bana, ben de ona baktım. Bir süre bakıştık. Sonra dedi "haa benim kılımdır" Ben ne demek istediğini anlayamadım, ne deseydim, "abi getir senin kılınsa zarar etmez, içeyim çayı" mı dememi bekliyor ki?! Ben şaşkın şaşkın garsonun çayı almasını beklerken, garson yineledi, "başkasının olamaz, benimdir" diye :) Daha bir şey diyemedim adama. Sonunda aldı bardağı, giderken hala söyleniyordu, benimdir kesin, başkasının olamaz diye :kop:

Teşekkürler dreamnurse, güzel paylaşım :)

keremerson

keremerson

Üye
Ancak beni şoka sokan garson, Trabzon'da Sera Gölündeki restaurantta karşıma çıkmıştı. Arkadaşlarla yemeğe gittik bahsi geçen yere. Yemekler leziz, yedik doyurduk karnımızı. Yemekten sonra çaylar geldi. Benim bardağımda kıl gördüm. Garsona hitaben "bu bardakta kıl var" dedim. Baktı bana, ben de ona baktım. Bir süre bakıştık. Sonra dedi "haa benim kılımdır" Ben ne demek istediğini anlayamadım, ne deseydim, "abi getir senin kılınsa zarar etmez, içeyim çayı" mı dememi bekliyor ki?! Ben şaşkın şaşkın garsonun çayı almasını beklerken, garson yineledi, "başkasının olamaz, benimdir" diye :) Daha bir şey diyemedim adama. Sonunda aldı bardağı, giderken hala söyleniyordu, benimdir kesin, başkasının olamaz diye :kop:
İyimiydi o adam yaa :allalla:

+Bundan var mı?
-Var
+Ya bundan?
-Var
+Peki ya bu
-Var..
+Ya bu
-Var..
+....
-Var
+...
-Var
+...
-Var
+ O zaman şundan getir..
-Ondan maalesef kalmadı..
+Ne biçim yer yahu burası hiç bişi yoq..
:kop:

mservank

mservank

Üye
güzel ben olsaydım öldürmüştüm müşteriyi

yassose

Üye
bende garsonluk yaptim hastanede kantinde bana boyle giciklik yapsalardi goturdugumu kafalarina calar sonrada istifami verirdim.paylasim icin tesekurler

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Sabırlı Garson Varmı Acaba Bu Kadar:D

dreamgirls

dreamgirls

Üye
sabırlı garsonu bilmem ama "müşteri her zaman haklıdır" sözünü bilirim... işe yarar mı??:ehe

Nazy

Nazy

Üye
Valla Garsonların İşi zor:)
Güzel Paylaşım sağol:oke:

darktempler

darktempler

Üye
bu garsonların yerinde olsaydım şimdi kırmızı bültenle aranıyordum seri katil müşterileri kıyma yapıyor diye :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt