Garminde geç bağlantıya kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lancero

Üye
    Konu Sahibi
Garminde geç bağlantıya kesin çözüm
Arkadaşlar bende tesadüfen buldum bunu kontör gitmeden hızlı bir şekilde garminde uydu bulması için yapmanız gerekn şudur nokia nın kendi haritasına giriyorsunuz Araç sürme ye giriyorsunuz Arabayla Eveyi seçiyorsunuz ve uydu aramaya başlıyor bekleyin! bulunduğunuz konumn haritası telefonda olmadığı için ve internet ile bağlantı kuramayıp haritayı indiremediği için uydu bulma ekranında bir süre sonra arabayla burada gidilemez gibi bir hata veriyor ekranda bu hatayı aldıktan sonra menüden garmine giriyorsunuz ve uydu bağlantısı anında gerçekleşiyor haydi geçmiş olsun :) şahsen kendim 2-3 defa denedim sorunsuz hızlı bir şekilde buluyor. Kontörünüz gitmemesi için gerekli ayarları yapmayı unutmayın ben internet servisini komple kapattığım için hiç kontürüm gitmiyor ;) :oke::oke::oke:

• Beğen
Tepkiler: haltie

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
iLginç .. deneyen mutLaka oLacaktır .. yorumLarı bekLiyoruz .

aa-tolga

aa-tolga

Üye
arabayla eve secenegi nerede .birde uydu bulmadan nasıl hızlı baglansın anlayamadım...

Lancero

Üye
    Konu Sahibi
arabayla eve secenegi nerede .birde uydu bulmadan nasıl hızlı baglansın anlayamadım...
Hocam zaten bu yapılan işlemle uyduyu buluyor, garminde o anda nokianın bulmuş olduğu uydu ile bağlanıyor :oke:

haltie

haltie

Üye
mantıklı aslında denemek lazım teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt