Garmin Yüklemek Isteyip De Yükleyemeyenlere Bu Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Yüklemek Isteyip De Yükleyemeyenlere Bu Konu
veya virtual keyboard sorunu yaşayanlara yarayabilir. Bu garmin ile ilgili çok uğraştım. Konu hazırlama da zahmetliiş tabi. Onun için soruyorum. Eğer gerçekten ihtiyacı olanlar çıkarsa konu açarım yoksa boşa gitmesin onca emek. Ben 701'e yükledim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
biarader eğer varsa hazırlığın hemen konu açmalısın biçok kişi istiyo bunu çok denk geldim ben

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
bir sorun vardı bununla ilgili o da klavyenin açılmamasi. Ona da ekstra bir programla çözüm buldum. Bu şeklde oluyor ama kullanim zorlaşıyor. Bakalım konuyu gören gelir herhalde. Bildiğim kadarıyla c7,701 vb telefonlarda var bu sorun.

cetinadam27

cetinadam27

Üye
merhaba Symbianist kardeş bizde bi tane n8 ve bird c6 var ikisinede garmini kurduk çok güzel çalışıyor fakat şehri hecele dediğimizde klavye takımı çıkmıyor
bunun nedeni ne oabilir?

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
merhaba Symbianist kardeş bizde bi tane n8 ve bird c6 var ikisinede garmini kurduk çok güzel çalışıyor fakat şehri hecele dediğimizde klavye takımı çıkmıyor
bunun nedeni ne oabilir?

evet işte garminin asıl sorunu o. onun için bir çözüm buldum bir program ama işte her garmini açıp birşey yazmak istediğinizde onu da açmanız gerekiyor.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet o sorunu bende n8 de yaşadım ve garmini kaldırdım.ovi maps kullanıyorum.

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps hiç kullanmadım garmin kadar iyi midir ki acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt