Garmin Vs OviMaps

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
Garmin Vs OviMaps
arkadaşlar garmin mi yoksa ovinin son sürümü 3.03 mü sizce daha iyi? bende garmin yüklü ovimaps bu aralar övülüyor. yada başka bi tavsiyeniz var mı?

birde gps gücünü artırabilmek icin yapılabilen birşey var mı?

sinnux

sinnux

Üye
5800larda telefonu güncellerken kodunu Navigation koduyla değiştirirsen gps gücü yükseliyor.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
garmin daha iyiydi şimdi ovi maps ücretsiz olunca ne oldu bilmiyorum

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
bence en iyisi ovi maps zaten beleş oldu süper görünüşü var

krbk7860

krbk7860

Üye
bence en iyisi garmin. ovi maps çoğu yerde yetersiz. örneğin Tokat, Karabük gibi yerlerde ana yollar dışındaki yerleri göstermiyor. Ovi Maps harita yetersiz.

fmyaman16

Üye
Ben her ikisinide kullandım. Şimdilik Garmin daha iyi bence. Çünkü ovi internet desteği istiyor. Çevrimdışı aranınca POİ'lerin hepsi çıkmıyor ama çevrimiçi kullanınca yurtdışındaki yerleri bile buluyor tabi araçla gitmeyi göze alabiliyorsanız :D

halilaltungul

Üye
iksininde anasını bes para etmezler google nin ustune tanımam

esrarengiz_6471

Üye
ovi map' i 6220 classic telefonumda nasıl ücretsiz hale getirebilirim.şu an açıp navigasyon yapınca 1 dk sonra navigasyon gidiyor. Hani mart ayında ücretsiz olacak diyorlardı. bir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler

krbk7860

krbk7860

Üye
ovi map' i 6220 classic telefonumda nasıl ücretsiz hale getirebilirim.şu an açıp navigasyon yapınca 1 dk sonra navigasyon gidiyor. Hani mart ayında ücretsiz olacak diyorlardı. bir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler

sitesinden ovimapsı güncelleyince düzelmesi lazım. ovi mapsla birlikte haritayı da yüklemen gerekli.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt