Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Garmin Vs OviMaps
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huzunluyillar
Üye
Konu Sahibi
Garmin Vs OviMaps
arkadaşlar garmin mi yoksa ovinin son sürümü 3.03 mü sizce daha iyi? bende garmin yüklü ovimaps bu aralar övülüyor. yada başka bi tavsiyeniz var mı?
birde gps gücünü artırabilmek icin yapılabilen birşey var mı?
sinnux
Üye
5800larda telefonu güncellerken kodunu Navigation koduyla değiştirirsen gps gücü yükseliyor.
TheDarKinq
Üye
garmin daha iyiydi şimdi ovi maps ücretsiz olunca ne oldu bilmiyorum
Mustafa1300
Üye
bence en iyisi ovi maps zaten beleş oldu süper görünüşü var
krbk7860
Üye
bence en iyisi garmin. ovi maps çoğu yerde yetersiz. örneğin Tokat, Karabük gibi yerlerde ana yollar dışındaki yerleri göstermiyor. Ovi Maps harita yetersiz.
fmyaman16
Üye
Ben her ikisinide kullandım. Şimdilik Garmin daha iyi bence. Çünkü ovi internet desteği istiyor. Çevrimdışı aranınca POİ'lerin hepsi çıkmıyor ama çevrimiçi kullanınca yurtdışındaki yerleri bile buluyor tabi araçla gitmeyi göze alabiliyorsanız
halilaltungul
Üye
iksininde anasını bes para etmezler google nin ustune tanımam
esrarengiz_6471
Üye
ovi map' i 6220 classic telefonumda nasıl ücretsiz hale getirebilirim.şu an açıp navigasyon yapınca 1 dk sonra navigasyon gidiyor. Hani mart ayında ücretsiz olacak diyorlardı. bir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler
ovi map' i 6220 classic telefonumda nasıl ücretsiz hale getirebilirim.şu an açıp navigasyon yapınca 1 dk sonra navigasyon gidiyor. Hani mart ayında ücretsiz olacak diyorlardı. bir yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar teşekkürler