dncndnz
Üye
ben 8 aydır kullanıyorum daha bir sorunla karşılaşmadın kardeşim..beyler ben bişey sordum yah benı takcak warmı nası bi site burası
--------------- Ekleme ---------------
slm .. bende bu telefonun hastasıyım ama bi sorun war gibi.. başka forumlardada okuduğum üzere kullanıcıların bazıları çeşitli sorunlarla karşılaşmış .. bu telefonu 2ay+ kullanıpta sorun yaşamayan veya sorun yaşayıpta o sorunu düzeltim bidaha sorun yaşamayan arkadaşlar warsa bu telefonu alcam . cvp ltfen
--------------- Ekleme ---------------
slm .. bende bu telefonun hastasıyım ama bi sorun war gibi.. başka forumlardada okuduğum üzere kullanıcıların bazıları çeşitli sorunlarla karşılaşmış .. bu telefonu 2ay+ kullanıpta sorun yaşamayan veya sorun yaşayıpta o sorunu düzeltim bidaha sorun yaşamayan arkadaşlar warsa bu telefonu alcam . cvp ltfen
çözülmedi arkadaşım, yükledim çalışıyor diyenlerde fos çıktı5800 halen çözülemedimi
5800'da denenmiştir sorunsuz kullanılmaktadır
5800 de sorunsuz ben ve babama kurduk tıkır tıkır çalışıyor ama IGO nun tadı yok .. Symbian için IGO varmı biliyormusunuz ?
gececi kardeşim igo 5800 için yok..5800 kapanma yavaşlık sorunlarından dolayı servise götürdüm yeni güncelleme yapılmış Şimdi garmin programını yükleyemiyorum. garmin.exe dosyasını destelkemiyor diyor yüklenmiyor ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?