arkadaşlar dün bende uğraştım kendim trapsterdan en güncel haliyle tüm TÜRKİYE'DEKİ radar,kırmızı ışık,vb....noktaların poi lerini oluşturdum garmin için bende n8 var çok uyumlu çalışıyor garmin programı n8 de.isteyen olursa buraya yükleyebilirim.güncel 6373 nokta mesafeside 5 km denedim bizzat.saygılar.
arkadaşlar dün bende uğraştım kendim trapsterdan en güncel haliyle tüm TÜRKİYE'DEKİ radar,kırmızı ışık,vb....noktaların poi lerini oluşturdum garmin için bende n8 var çok uyumlu çalışıyor garmin programı n8 de.isteyen olursa buraya yükleyebilirim.güncel 6373 nokta mesafeside 5 km denedim bizzat.saygılar.
Buna ekleme yapabiliyor muyuz? Başka kırmızı ışık, hız veya radar noktalarını da ekleyebilsek güzel olurdu. Sivas'ta sadece 50. yıl kavşağındaki kamerayı gösteriyor. Halbuki başka yerlerde de var. Tokatta ise yine sadece niksar/turhal yolları kavşağındaki kamerayı gösteriyor.
alın arkadaşlar Trapster uygulamasından garmin için düzenlediğim poi paketi
tüm türkiye deki 6373 adet(5 Km Mesafeli:yani 5 km önceden uyarıyor.) radar kırmızı ışık kamerası vb.. noktaları gösterir eklenti dosyayı Garmin klasörünün içindeki Poi klasörünün içine atacaksınız..