anılbaran
Üye
-
Konu Sahibi
-
ovi konum bulmuyo garmın buluyo dediler geldik bakalım artık kardeşimKardeşim sen ovi maps kullanmaya devam et ozaman... Adı üstüne garmin bir navigasyon programıdır, navigasyon da harita üzerinde olur.. Kullanımı hepsinden daha kolay ve dinamik olduğu için herkes garmini tercih ediyor...
Ya ovi bulmuyo ondan garmını sec dediler harita klasöre falan nerde bilmiyom saatlerce ovi açık kaldı konum bulmadı bende garmın için umitlendim neyse bi ara resim atıyım da herkes anlasın durumuKardeş sanırım sende harita yüklü değil yada hangi klasörde iyi bak, bu nedenle haritayı bulamıyor. GPS kapalı diyor ise, uygulama ayarlarından konumlama ayarlarına gir ve bak orada sadece GPS seçersen internet erişimi kapanır ve ücretsiz navigasyonu hem garmin hem de OVI Haritalarda yapabilirsin, haydi kolay gele ...
olmuyo ya neyse bi ara enn bastan yuklıcez napam
benim gps sakat galiba olmuyobaştan kur düzgünce daha sonra garmini aç ilk buluşu çok uzun sürüyo 20dk da bulmuştu bende koy cebine çarşıda gezben öyle yapmıştım işim bitince baktım bulmuş daha sonra max 1 dk da buluyo ve ilk bulduktan sonra haritayı görebiliyosun ve haritası ovi mapstan bin kat daha detaylı ve daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?