Garip yaratık korku yarattı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Garip yaratık korku yarattı!
"Montauk Canavarı" olarak adlandırılan garip yaratık ülkede korku yarattı!

Kanada’nın Ontario bölgesinde görüntülenen garip bir canlı ülkede korku yarattı.
Daily Mail’in haberine göre Ontaria’ya bağlı Kitchenuhmaykoosib kasabasında köpekleriyle birlikte yürüyüşe çıkan iki hemşire göl kenarında garip bir hayvan leşiyle karşılaştı.

Köpeğin havlamaları üzerine bulunan canlının vüdudu siyah tüylerle kaplı iken başı yüzü ve ayakuçlarının çıplak olduğu görüldü.

Bugüne kadar bilinen hiçbir hayvana benzemeyen yaratığın fotoğraflarını çeken hemşireler olayı anlatmak üzere kasabaya döndü. Ancak inceleme yapmak üzere olay yerine gelen yetkililer yaratığın yerinde olmadığını gördü.

Olay hakkında bilgi veren hemşireler kuyruğu fare kuyruğunu andıran yaratığın ilk olarak köpekleri Sam tarafından bulunduğunu bildirdi. Hemşirelerin ifadesine göre bir koku olarak suya atlayan köpek yaratığın leşini sürükleyerek kıyıya getirdi.
Hemşireler fotoğraflarını çekerek internete koyduğu yaratığa "Montauk Canavarı" adı verildi.

• Beğen
Tepkiler: punqermojo, goorcuf, ebuş... ve 2 diğerleri

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler :oke:

WitchKing

Üye
uzaylılar getirmiştir..:kop:

aLone

aLone

Üye
gerçek olduğunu sanmıyorum

punqermojo

Üye
buna benzer görmüştüm adamlar baska bir hayvanın bilememlereinin alıp degiştiriomuş böle bi yaratık çıkıomuş :D ben görmüştüm gergedana benzeyen sincap :D adı gergin cap :D

futbol123

futbol123

Üye
enteresan

TopFury

TopFury

Üye
Gergincap ne be??? :D Yalnız bu da çok yakışıklıymış ha :)

Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
ne demessınız bal mubarek :D

TopFury

TopFury

Üye
Öyle deme canım.Dikkatli bak;
Haşin Kadir İnanır bakışları,
Gergin Memoli saçları,
Kalkık Gülşen burnu..!
Hepsinin toplamı bu işte :ehe

Godfather

Godfather

Üye
Yav bu yaratık bişeyle bişeyin çiftleşmesi sonucu oluşmuştur giderler canavar derler :D :ehe

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
O ne lan öyle ..

Cihandar

Cihandar

Üye
n'oluyo sana dünya?

ByAbsn

ByAbsn

Üye
bence farklı 2 tür hayvanın çifleşmesi sonucu olmuştur

goorcuf

goorcuf

Üye
abi tipe bak yha gözler falan gitmiş korktum valla ama kesin uzaydan geldi oooooooo
:aha:

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt