İncİnat
Üye
-
Konu Sahibi
-
Çok haklısın abim..başlığı gören girmez başlığın amacıda bu zaten ama beni asıl rahatsız eden diyer konuların içinde cinsel içeriklerin konuşulması
Çok haklısın abim..
Çok haklısın abim..
Benide o rahatsız ediyor.Konunun dışına çıkılıp konu bayağı bir saptırılıyor.başlığı gören girmez başlığın amacıda bu zaten ama beni asıl rahatsız eden diyer konuların içinde cinsel içeriklerin konuşulması
Benide o rahatsız ediyor.Konunun dışına çıkılıp konu bayağı bir saptırılıyor.
zaten başka ne yapabiliriz ki
bu gibi durumlarda bize düşen görev önce uyarmak eyer devam ediliyorsa hiç tartışmaya girmeden şikayet butonunu kullanmak
Toplumda bazı kurallar vardır. Bunların dışında istediğini konuşabilirsin. O yasak bu yasak diyorsun ozaman garip ve ilginç olaylara ''+18 xXx'' paylaşayım ? Zaten ben paylaşmasamda konular böyle giderse açılacak ....o yasak bu yasak ne konuşacak bu millet çok merak ediyorum
Toplumda bazı kurallar vardır. Bunların dışında istediğini konuşabilirsin. O yasak bu yasak diyorsun ozaman garip ve ilginç olaylara ''+18 xXx'' paylaşayım ? Zaten ben paylaşmasamda konular böyle giderse açılacak ....
Beni rahatsız eden böyle konu paylaşılması değil. Böyle konuLAR dikkat ettiysen çok sayıda konuLAR paylaşılması. Anladık arada sırada böle şeyler paylaşılır ama son zamanlarda aşırı arttı. Gereğinden fazla. Nereye baksak cinsel. Sorun burda. 1-2 tane ille olur garip denilir geçilir. Ama nereye baksam eşşekle yatakta, beygirle sevişti, penis 45 kiilo, kadınların regl hali, orgazm olması, kafa kesen adam, insan çorbası, penisiyle tır çeken adam,çıplak gösteren telefon ... Ahlak bozuldu son zamanlarda. He tamam dedik paylaş ama olayın kakası çıktı. Sorun burda...
Şimdi baktım mesela sana hangi konu anormal geldi 45 kilo testisi olan adam falan mı?
Siteyi iyice kreşe çevirelim,şaka bile takılmayalım yanlışlıkla sevişme falan yazdık diyelim eyvah yandı ortalık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?