garip bir para kazandırma sitesi haberi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
garip bir para kazandırma sitesi haberi
"news" kelimesi içinde geçen bir sitede (sahte olabilir) haberde "Leyla Bilir" diye bir evhanımının internetten anket çözerek anket başına prim aldığını belirten para kazandığını belirten bir haber var ... hatta haberin altına yorumlar yapılmış...

düzgün bir Türkçeyle Leyla hanımın ağzından cümleler var... cümleler o kadar sanki yabancıu bir dilden Türkçeye en güzel şekliyle tercüme edilmiş şeklinde olduğu hissini veriyor... ayrıca o kadar dikkatli bir Türkçe ki konuşurken bırakın bir ev hanımı akedemisyenler bile o kadar dikkat etmez.

hatta birde haberin altında yorumlar var... bir yorum yazsanız... ingilizce değerlendirildikte sonra yayınlanacağını gösterir bir pencere çıkıyor ... yorumunuz yayınlanmıyor...yorumlar güzel kurgulanmış.... kararsızların şüphelilerin ... para kazanmışların yorumlarıyla dolu...

Leyla Bilir google da arayın öyle birini bulamıyorsunuz...kimse bu hanım o kadar zengin olmuş ama site reklamını yapmıyor...google da bile bulamıyorsunuz... hatta haber sitesinde yayınlanmış bir isim olmasına rağmen o sitenin linki bile görünmüyor...

bağlı olduğu anket sitesine yönlenince tamamen ingilizce olan başka bir site çıkıyor ... sayfa sonu çooook uzun bir site... bir sürü eğitim ve tanıtım bölümlerinden sonra para ödeme düğmesine ulaşıyorsunuz hoooop...
burada duralım... bildiğim ingilizceyle okumaya çalıştım da sıkıntı var... anketler sitelerde açık değil...e-mail ile adrsinize gönderilecek de... anketler amerikan firmaları hakkında... bizim memleketle ne alakası var... e-mail' e anket gönderecekler mi göndermeyecekler mi belli değil... ne kadar durüstler...PTC tarzı reklam tıklama sitesi olsa... tamam derim de bir çok eksik yönden sonra pek inandırıcı gelmiyor...

bence uzakdurmakta fayda var......

size resimlerini göndereyim
o sitesinin üst tarafı

Uploaded with

Leyla Bilir'e ait bir prim çeki gösteriliyor ama kime ait belli değil

Uploaded with

bahse konu yorumlar

Uploaded with

yorum penceresi...yorum yapmama rağmen iki gün geçti daha yayınlanmadı.

Uploaded with

bağlı olunduğu söyelenen sitenin linki tıklanınca aşağıdaki site çıkıyor... linkin adıyla çıkan sitenin hiç alakası yok hatta bir sohbet penceresi çıkıyor...
sanki birisi sizinlle doğrudan ilgilenecek miş gibi... yazdım "you are laier" (yalancısınız)dedim... saçmalardan seçemeler yapıp cevap bulunmadığını söyledi ... ikide bir de abonelik ücretini hatırlatması çok sinir bozucu... makine aslında...

Uploaded with

işte bunlar ...

bu Leyla Bilir hakkında google da yapılan aramalar artık sonuç verir bu konuyla...

hayırlı maxicepler...

duhan05

Üye
gerceten internetten para kazanmak istiyorsanız. 4 kazandırma kolu olup gercek ürün satan maliye kaydı olan ve yüzde yüz tük sitesi olup veri tabanında her çeşit ürünü pazarlayan (80.000 ürün) bir site arıyorsanız...lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt