Garip bir olay...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Garip bir olay...
Şimdi size anlatacaklarımı tamamen kendim yaşadım. Kesinlikle bir yerden alıntı değildir.

Bundan 2 yıl önce ramazan ayının bir sahur vaktinde herşey normal bir şekilde ilerliyor. Yemeğimi falan yedim kalktım bekliyordum. Abim seslendi yanını gittim. "şu şeyi görüyor musun" dedi ben "hiç birşey göremiyorum dedim" evin penceresinden komşunun evini gösteriyordu... O ev yaklaşık 300–400 metre uzakklıktaydı. Bana göstermek için çok çabaladı ben çıkıp diğer pencereden bakıyordum fakat bir türlü abimin bahsettiği şey olan Cin`i göremedim. Ne yapsan fayda etmedi mutfağın balkonuna çıktım dikkatli bakmaya devam ediyordum fakat hala birşey göremedim. En sonunda odanın penceresinden tekrar baktım dikkatlice. bu sefer gördüğümün karşısında çok büyük bir şaşkınlık içerisindeydim. Aşlında görünen şey tam olarak bir cisim değildi. Karanlıktı yani sokak lambasının ışığı altında komşumuzun evinin bahçesinde insan şeklinde belki 50 den fazla karanlık vardı. Bu cinler ışıgın arasında bir karanlık olarak gözüküyordu. O kadar çoklardı ki çok şaşırmıştım yerlerinde duramıyorlardı. Sürekli hızlı hızlı hareket ediyorlardı. Bu olanları evde birkaç kişi daha görmüştü.

Yazdıklarım tamamen başımdan geçen bir olaydır. Kesinlikle alıntı değildir

lolaman

lolaman

Üye
Belki minik kuşlar uçuyodu sende abinin sana söylediği şeyin etkisinde kaldın ve kuş gölgelerini cin olarak gördün ve insanlar cinleri görebilir diye biliyorum.

The East

The East

Üye
Toplantımı yapıyorlardı :) bende çok korkarım ama her gece sure okuduğum için korkuyorum ama boşa korktuğumu biliyorum :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Belki minik kuşlar uçuyodu sende abinin sana söylediği şeyin etkisinde kaldın ve kuş gölgelerini cin olarak gördün ve insanlar cinleri görebilir diye biliyorum.

hadi ben kuş gölgelerini cin olarak gördüm. Evde bunu gören diğer kişilerde mi aynı şekilde..

- - - Eklendi - - -

Toplantımı yapıyorlardı :) bende çok korkarım ama her gece sure okuduğum için korkuyorum ama boşa korktuğumu biliyorum :D

konsey toplamışlardı :ehe

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
gerçekten garipmiş :hmmm
Arkadaşın dediği gibi insanlar görebiliyor

- - - Eklendi - - -

benim dedem görüyormuş kafayı yemiş bir şekilde yaşıyor şimdi biraz düzeldi ama neyse :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten garipmiş :hmmm
Arkadaşın dediği gibi insanlar görebiliyor

- - - Eklendi - - -

benim dedem görüyormuş kafayı yemiş bir şekilde yaşıyor şimdi biraz düzeldi ama neyse :(

geçmiş olsun.

yeyen45

yeyen45

Üye
tırsıyorum tırsıyorum :ağlarım: 6-7 ay neler yaşadım askere gıtmeden once :off: ama 1 senedir rahatım ugrasmıyorlar gorunmuyorlar..çok kötü bırsey..arada gecelerı aklıma gelır hala tırsarım belkı gorurum dıye :aman2:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Ramazan ayında böyle şeyler görmen imkansız...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ramazanda böyle varlıklar ALLAH ın izniyle zindana atılıyor. Diğer aylarda belki de görebilirsin ama ramazanda göremessin. sadece ramazan dışında 11 ay serbest dolaşırlar... düşünceni yalanlamak için yazmıyorum sadece bildiklerimi yazıyorum. yanlış anlama lütfen.

• Beğen
Tepkiler: lolaman
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Yok yanliş anlama yokta. Senin dediğin şey şeytanlar için geçerli diye biliyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...