Garibandan Garibana Iphone 5 Galaksi S 3-4 LG g2

Sponsorlu Bağlantılar

lotss

Üye
    Konu Sahibi
Garibandan Garibana Iphone 5 Galaksi S 3-4 LG g2
s.a. arkadaslar yurt disindan gelen telefonlar orjinal ve kutulu sekliyle yeni sahibne teslim edilecektir.
1 adet iphone 5 s siyah (1400) tl
1 adet s 3 siyah (750) tl
1 adet s4 beyaz (1100) tl
1 adet lg g2 (1000) tl

orjinal ve kutulari acilmamis cihazlar pasaport kaydi ali
ciya aittir.
istanbul da elden teslim edilir 0543 675 0485 numarali telden irtibat lutfen fiyat konusunda yardimci olunur.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: warsofwon

warsofwon

warsofwon

Üye
bu dediklerin tam kayıtlımı . Fabrika ayarlarına , hard formatta silinirmi tam orjinalmi

lotss

Üye
    Konu Sahibi
orjinal kardesim ama sadece iphone 5 s var almak isteyene

warsofwon

warsofwon

Üye
niye bukadar ucuz ?

lotss

Üye
    Konu Sahibi
yurtdisi cihaz oldugu icin uygun fiyat . 1200 e birakicam cunku tekrar yurtdisina cikiyorum

warsofwon

warsofwon

Üye
ne zaman cıkacaksınız tekrar, kardes bikac sorum var benim babamın iş arkadaşıda dubaiden , mekke den filan hacca ,işe gittiğinde ve ya çine , dünyayı dolaşıyor oda iş için oda pasaport hakkıyla filan getiriyo tanıdıklara oda 1200-1500e getieiyor iphone 5i yeni çıktığı zamanlarda . Kardes şimdi bu iphone 5 tamamen orjinel pasaportu tam , 0 model mi , özellik filan yani tam orjinalmi biliyorsunuz GMobile elitde çıkacak inş şubatda kararsızım iphoneye ayrı ilgim var :)

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
turkce dil destegi varmi ? yakinima bakiyorumda.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
808 Pureview 41 megapixel takas olur mu s3 ile? Fiyatları aynı çünkü

Kit Kat

Kit Kat

Üye
ne zaman cıkacaksınız tekrar, kardes bikac sorum var benim babamın iş arkadaşıda dubaiden , mekke den filan hacca ,işe gittiğinde ve ya çine , dünyayı dolaşıyor oda iş için oda pasaport hakkıyla filan getiriyo tanıdıklara oda 1200-1500e getieiyor iphone 5i yeni çıktığı zamanlarda . Kardes şimdi bu iphone 5 tamamen orjinel pasaportu tam , 0 model mi , özellik filan yani tam orjinalmi biliyorsunuz GMobile elitde çıkacak inş şubatda kararsızım iphoneye ayrı ilgim var :)
Pasaport hakkıyla sadece 1 telefon getirebilir (kayıt yaptırabilir belirli süre sonra tekrar yaptırır ) :oke: Birde dubaiden 1500 e ıphone 5 getiriyosa fena kazıklıyo benden demesi.

• Beğen
Tepkiler: Dede
warsofwon

warsofwon

Üye
Pasaport hakkıyla sadece 1 telefon getirebilir (kayıt yaptırabilir belirli süre sonra tekrar yaptırır ) :oke: Birde dubaiden 1500 e ıphone 5 getiriyosa fena kazıklıyo benden demesi.
bende biliyorum 1tane getirebildiğini.
İlk çıktığında dedim iyi oku lütfen , ben şimdi türkiye bulurum 1500e iphone 5i :))

Kit Kat

Kit Kat

Üye
bende biliyorum 1tane getirebildiğini.
İlk çıktığında dedim iyi oku lütfen , ben şimdi türkiye bulurum 1500e iphone 5i :))
Tamam ilk çıktığında :D Hayır orda öyle bi yazmıssınkı telefon getiriyor pasaport hakkıyla diye millete nasıl getiriyo :D

• Beğen
Tepkiler: warsofwon
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Benim dediğime cevap yazmadın, takas olur mu 808 pureview ile? Zira fiyatlar aynı

Üst Alt