garantiye gonderme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
power.145

power.145

Üye
    Konu Sahibi
garantiye gonderme
arkadaşlar n90 telefonum bırısı aradığında sectıım muzık yerıne nokıa tune calıyor (bazende sectıım muzık calıyor :D)ustelık calarkende ses boguk cızırtılı flan gelıyor bnde garantıye gondermeyı dusundum ama faturasını bı turlu bulamadım aldıım yerdede adam aldıım zamanı yazmamıs garantı belgesıne ustelık hatırladııma gore en fazla 1 ay war garantının bıtmesıne faturasız gonderıle bılıyormu ?:bilmem:

..escape..

..escape..

Üye
Öncelikle Ses boğuk çıkmasıyla ilgili söyliyim N70de de böyle bir sorun var hatta sanırım N serisinde olabiliyormuş bazen düzelemeyebiliyormuş bendede aynı sorun var servise gönderdim almadım daha servisten gelince bende bakıcam ama sesin boğuk çıkması felaket bir şey..Bu arada ya faturalı yada garanti kağıdı olmalı eğer yoksa almıyorlar hatta bazı yerler faturayıda mutlaka istiyor garanti kağıdı olmadan gönderirsen parasını sen verirsin

power.145

power.145

Üye
    Konu Sahibi
az once faturayı buldum 24.09.2009 tarıhınde garantısı sona erıor suan gondersem olurmu bırde bulunduum yerde kvk serwısı yok kargoyla nereye we nasıl gonderebılırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt