lol3939
Üye
Garantisi Devam Eden Orj Kutulu Telefonuma İMEİ Kopyalanmiştir Mesaji Geldi.Ne Yapmali?
Arkadaşlar öncelikle konuyu y
Bugun Samsung B7510 Marka Telefonuma ''xxxx İMEİ numarasi KLONLANMİŞTİR.Cihaz 30 gün içerisinde kapatılacaktir'' diye mesaj geldi.Telefonu 5 ay önce ikinci el aldim.Kutusu garanti belgesi kitapciklari vs hepsi duruyor bir faturasi eksik.Telefonun arkasında yazan,*#06# de göüzken garanti belgesinde ve kutusunda yazan imei numaralari ayni.Üstelik 2014 e kadar garantisi devam ediyor..Bu durumda ne yapmaliyim? Daha önce başina bu tarz bişey gelenlerden
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
liş yere açtıysam özür dilerim.Forumu araştirdim en uygun yer burası gibi geldi.Soruma gelince ; Bugun Samsung B7510 Marka Telefonuma ''xxxx İMEİ numarasi KLONLANMİŞTİR.Cihaz 30 gün içerisinde kapatılacaktir'' diye mesaj geldi.Telefonu 5 ay önce ikinci el aldim.Kutusu garanti belgesi kitapciklari vs hepsi duruyor bir faturasi eksik.Telefonun arkasında yazan,*#06# de göüzken garanti belgesinde ve kutusunda yazan imei numaralari ayni.Üstelik 2014 e kadar garantisi devam ediyor..Bu durumda ne yapmaliyim? Daha önce başina bu tarz bişey gelenlerden
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tecrübesi olanlardan fikir ve görüşlerini bekliyorum.. Saygılarımla.