Garantisi bitmiş lumia

Sponsorlu Bağlantılar

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi bitmiş lumia
Merhabalar, elimde garantisi bitmiş bir lumia 620 telefonum var. Bugün telefonumun ses açma ve kamera açma tuşu bozuldu şimdi ben bu telefonu servise götürürsem ücret alırlar mı? alırlarsa ne kadar ücret alırlar? Birde şunu belirtmek isterim telefonum bundan önce iki kez yan tuşları bozulmuştu şimdi üçüncü kez bozuldu ve bir teknolojik ürün 3 kez aynı sorundan problem çıkartırsa ürün değiştirme veya para iadesi yapılıyormuş bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
 


papakudioflu

papakudioflu

Admin
Aynı arızayı bir yıl içinde 3 kere, garantisi süresi boyunca 6 kere yaparsa tüketicinin varsa cihazının yenisi ile değiştirilmesini, yoksa misli ile değiştirilmesini ya da fatura bedelinin iadesini isteme hakkı doğar. Fakat sizin durumunuz bu maddeye uymuyor zira garanti süresi dolmuş.

Yalnız şöyle bir ayrıntı var: Garanti kapsamında teknik servise giden cihazların garantisi, cihazın serviste kaldığı süre kadar uzatılır. Yani cihaz servisteyken geçen süre garanti süresine eklenir. Eğer garanti süreniz yeni dolduysa bir ihtimal bu madde ile garantiden yararlanabilirsiniz.

Bunlar dışındaki durumlar için servis, tamir ücreti talep edecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: skynet, ceza87 ve Mr.Sun

eminemtioner

Üye
    Konu Sahibi
Neyse abi bugün tuş takımlarını yaptırdım cevabın için teşekkürler.:bigstar:
 


Üst Alt