cooledzero
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yinede keşke Garanti süresinin, bitimine yakın bir zamanda yapsaydiniz. Şu anda anakart arızası gibi durumlarda mağdur olabilirsiniz.cevap için teşekkürler
telefonda ekrana uzun süre basılı tuttuğunda dokunmatik sapıtıyordu ve buda oyunlarda sorun oluyordu araştırdım ve sorunun yazılımsal olduğunu duydum arabic emirates romunu yüklemeye kalktığımda da bu sorun ortaya çıktı zaten
neyse sağlık olsun. en azından custom rom yüklemeyim diye kendimi kasmıyacam artık.
Ya bilseydim öyle yapardımda ben stock rom yukleyince garanti gitmiyor sanıyordum keske arastirsaymisimYinede keşke Garanti süresinin, bitimine yakın bir zamanda yapsaydiniz. Şu anda anakart arızası gibi durumlarda mağdur olabilirsiniz.
Hayır .sıfırStock Rom da bu şekilde olmaz, telefon ikinci el mi alındı ?
bu arada userdata.img sorununu çözdüm bunu yapmak için twrp yüklemem gerekti ama
/data'yı ext4 olarak tekrar biçimlendirdim. bu sorunu yaşayan varsa
Arabic emirates romunu denedim sorun cikardiHangi ülke romunu yüklediğinizi öğrenebilirmiyim?
Ayrıca room yükledikten sonra şebeke gitti mi? Yani ağda kayıtlı değil sorunu çıktımı telefonda?
Arabic emirates romunu denedim sorun cikardi
İndia romunu yukledim kuruldu tek sorunu 16gblik hafızayı 8gb olarak gosteriyordu oda işte /datayi ext4 olarak formatlayinca düzeldi ve hat çekiyordu
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?