nokio_6233
Üye
Garantili Nokia 6700 Classic Alınacaktır
Merhabalar... ben kendime temiz,garantili (tercihen 1 yılı geçmemiş olsun) nokia 6700 classic almak istiyorum ben işim gereği d.ekran telefon kullanamıyorum söylemesi ayıptır nokia n8 aldım
ama telefona bişey olacak diyede ödüm kopuyor onun içinde kendime temiz,garantili,uygun fiyatlı 6700 classic almak istiyorum.Yada daha olmadı takasada girebilirim benim elimde alacağıma karşılık almış olduğum 2.5 aylık 32 gb hafızaya sahip nokia n97 var daha olmadı onunlada takasa girebilirim? Şu an benim elimde 2 tane d.ekranlı cihaz var ve n97 bir köşede yatmakta cihaz heba olmaktansa bir köşede 6700 classic+para karşılığı takasda edebilirim cihaz bildiğim kadarıyla k.v.k malı ve hiç bir sorunu yok 1 hafta kendim kullandım nasıl bişeymiş diye cihazın şarjı net olarak 4 gün gitti ve hemen,hemen n8 kadar güzel kamerası vede video çekimi var yani kamerası utandırmıyor (ama N8 bambaşka) benim ilk tercihim elden alış-veriş daha sonra kargo yoluyla bana tekliflerinizi ö.m. yoluyla bildiriniz
NOT:Cihazına uçuk fiyat isteyen olursa bana hiç msj atmasın cihazın 2.el'i ile sıfırı'nın fiyatını biliyorum az,çok
site kuralları gereği bir fiyat yazmak zorundayım temsili olarak yazıyorum bu fiyatı 200 tl diye cihazın temizliğne,garantise göre fiyat belirtiniz lütfen...
ARANILAN CİHAZ BULUNDU KONU SİLİNEBİLİR...
ama telefona bişey olacak diyede ödüm kopuyor onun içinde kendime temiz,garantili,uygun fiyatlı 6700 classic almak istiyorum.Yada daha olmadı takasada girebilirim benim elimde alacağıma karşılık almış olduğum 2.5 aylık 32 gb hafızaya sahip nokia n97 var daha olmadı onunlada takasa girebilirim? Şu an benim elimde 2 tane d.ekranlı cihaz var ve n97 bir köşede yatmakta cihaz heba olmaktansa bir köşede 6700 classic+para karşılığı takasda edebilirim cihaz bildiğim kadarıyla k.v.k malı ve hiç bir sorunu yok 1 hafta kendim kullandım nasıl bişeymiş diye cihazın şarjı net olarak 4 gün gitti ve hemen,hemen n8 kadar güzel kamerası vede video çekimi var yani kamerası utandırmıyor (ama N8 bambaşka) benim ilk tercihim elden alış-veriş daha sonra kargo yoluyla bana tekliflerinizi ö.m. yoluyla bildirinizNOT:Cihazına uçuk fiyat isteyen olursa bana hiç msj atmasın cihazın 2.el'i ile sıfırı'nın fiyatını biliyorum az,çok
site kuralları gereği bir fiyat yazmak zorundayım temsili olarak yazıyorum bu fiyatı 200 tl diye cihazın temizliğne,garantise göre fiyat belirtiniz lütfen...
ARANILAN CİHAZ BULUNDU KONU SİLİNEBİLİR...