garantili 4 aylik galaxy s2 fiyat düştü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
garantili 4 aylik galaxy s2 fiyat düştü
İhtiyacdan dolayi galaxy s2 telefonumu satiyorum garantili ve temizdir cizik dahi yoktur kilfla kullanilmistir 20ay garantisi devam ediyor kutu icerigi tamdir ve alacak olan arkadas pisman olmayacaktir zaten gs2 bilen bilir ciddi alici olursa 05316405693 numaramdan ulasabilir ist kartal FİYAT: 1100 TL

corvia2

Üye
bunun sıfırı sizin orada 3000 tl mi?? Bu fiyat az usta..

Türe

Türe

Üye
Bence gayet ıyı :hmmm

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
dostum bundan ucuza buluyorsan oradan al tartışma konusu açmadım ciddi alıcak kişiler varsa buyursun sonucta ilk sahibiyim ve ben telefonuma guvenıyorum bu fıyatı koydum eger ciddi alıcak cıkarsa elbette kısılerı soymak ddegıl amacım yardımcı olurum fıyatta hiçbir sorun ve çizik dahi yok genede yorumun için teşekkürler

Emre-45

Emre-45

Üye
sıfırı zaten 1300

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
sıfırı zaten 1300

o zaman durma al dostum burada kımseye zorla aldırmıyoruz malımızı satmayı düşündük olanı yazdım ilan koydum bana o burda su kadar veya su soyle dıye akıl vermeyın alıcak kısıde neyın ne oldugunu bılır arastırır zaten ben pazarlık payı koydum

----------Eklendi 30.11.2011 @ 00:00:14 ---------- Yazıldı 29.11.2011 @ 23:59:27 ----------

sıfırı zaten 1300

sana 1000 tl yaptım alıcakmısın elden teslım edıcem

koruma2412

Üye
1000tl ye iphone 4 16gb alırım

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
:::::)) kıyaslama yeri degil ıphone kavgası ise amacın herkes neyin ne oldugunu biliyor

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
Ayrica tlf da 2.3.6 yukludur ve suan bu guncelleme baska android tlf da yoktur isteyen olursa fabrika cikisli surum ile elden teslim edilir ist ici tercihimdir deneme sansiniz olur

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
Kimseden fiyat konusunda yorum gelmemis herhalde s2 dusunenler icin pahali geldi bedavaya bulursaniz bende alirim ama fiyat 800 yazmis olsaydim bu seferde tlf da sorum mu var derdiniz neyse bakalim insallah gercek bi alici cikar

uruno

uruno

Üye
Ben anlamıyorum bu gereksiz mesajları amaç ne seni yıldırıp teli 750 tl mı almak ? sanmam 500 desen başka şey yazarlar.
Hayırlı satışlar .

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlamıyorum bu gereksiz mesajları amaç ne seni yıldırıp teli 750 tl mı almak ? sanmam 500 desen başka şey yazarlar.
Hayırlı satışlar .

Valla kardesim bilmiyorum amac ne 200 ustunde kisi bakmis ama sadece bakmis herhalde fiyat dustu diyince 500-750 aradi falan sandilar galuba bu tlf ederi bu ve ustu olur asagisini anca yurtdisi bulurlar temiz tlf alacak arkadas cizik bulsun ucretsiz veririm neyse saol yorum icin

hakanekti

Üye
telefon duruyomu hala

emre1802

Üye
    Konu Sahibi
evet duruyor alıcı olursan msj yada telefonda konusabılırız

sadıkErd

Üye
ptt kapıda ödeme yaparmısın şehir dışındakilere

----------Eklendi @ 00:49:57 ---------- Yazıldı @ 00:48:25 ----------

yani duruyorsa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt