Garantide 1 ayı geçiren tel(ne yapayım?)

Sponsorlu Bağlantılar

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
Garantide 1 ayı geçiren tel(ne yapayım?)
Arkadaşlar telefon garantiye gitti anakartı değişimi için ve 14 ünde doldu bir ay. şimdi beklemeli miyim yoksa tüketici haklarına başvurup biraz abartmalı mıyım?
Not:asigsasi ve noss_bar abim özellikle sizin cevaplarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve noss_bar

commigere

Üye
Arkadaşlar telefon garantiye gitti anakartı değişimi için ve 14 ünde doldu bir ay. şimdi beklemeli miyim yoksa tüketici haklarına başvurup biraz abartmalı mıyım?
Not:asigsasi ve noss_bar abim özellikle sizin cevaplarınızı bekliyorum

30 iş günü olarak hesaplamanız gerekiyor.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
O zaman daha var ya.. :( neyse bilgilendirme için teşekkürler gelmezse napayım?

asigsasi

asigsasi

Üye
eğer 30 iş günü doldu ise tüketici haklarına başvur büyük ihtimal yeni telefon verirler kardeşim geçmiş olsun
tabi garanti ye verdiğine dair elinde evrak olacak ve garantiye gidip telefonun son durumu hakkında bilgi veren bi evrak istemelisin

CABBAR

CABBAR

Üye
Elektronik cihazlarda servis süresi 20 işgünüdür. Ki sen bir ay diyorsun düşünmeden tüketici haklarına başvur

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
bu telefon kız arkadaşımın ve nokia700. Sordum az önce halen daha parça gelme aşamasındaymış nasıl anakart ise herhalde finlandiya dan geliyor. Neyse elimde garantiye gitti diye bir belge var son durumu hakkındaki bilgiyi de aldım çıktı olarak kvk dan. Şimdi merak ettiğim 700 e karşılık lumia 620 istesem verirler mi?

asigsasi

asigsasi

Üye
vermezler 2. Nesil hangi telefon varsa onu verirler tabi bu süreçte baskın karakter olman gerekir gideceksin kvk ya sizi tüketici haklarına şikayet edeceğim diye göz dağı ver :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
diğer başka bir cihaz vereceklerini sanmıyorum eğer süre dolduysa biraz daha zaman tanı 1 hafta gibi olmadı tüketici heyetine başvurabilirsin bu işlemleri hızlandıracaktır

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
700 yerine 701 rahat verirler yani. peki 808 alma şansım var mı bu arada her gün iki kere izmir şubesini arıyorum ve burdakini de aynı şekilde rahat bırakmıyorum ki zaten

asigsasi

asigsasi

Üye
30 günün dolmasına kaç gün var aradığın zaman bunu belirt sizi bu sürecin sonunda tüketici haklarına şikayet edeceğim diye :)

- - - Eklendi - - -

808 vermezler ya bir an önce anakartı yaparlar ya c6 01 yada 701 verirler yada tüketici haklarına başvurursan paranı geri alma hakkın da var

• Beğen
Tepkiler: @@DiAbLo@@
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
30 iş günü dolmasına 1 hafta var abi aradım sabah zaten. İstenilen parça yolda dediler. Ben de süre sonunda elimde olmazsa tüketici haklarına başvuracağım dedim bakalım artık. Bu arada 701 yollasınlar ben de onu kullanıyorum zaten ama bakalım artık.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
inşallah parça yi bulamazlar da yeni telefon vermek zorunda kalırlar :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
    Konu Sahibi
inş öyle olur abi para yetmedi diye kız arkadaşıma 700 aldık 701 yerine o da 5 gün anca kullandı sonra anakart yandı.

Üst Alt