buroodriver
Üye
Garanti Yok , Sizce Telefounumu Genpa'ya Tamire Vermeli Miyim ?
Arkadaşlar merhabalar iphone 3 GS 16 gb telefonum var . Yarın telefonu servise vermeyi düşünüyorum.Genpa sizce hem hizmet hemde fiyat hemde güven bakımından nasıl ? Ben kadıköy şubesine vereceğim . Ayrıca cihazı ne kadar zamanda alırım .
Not : Profesyonellik ve işçilik benim için çok önemli. Zira benim cihazımda bulunan sorunla daha önceden kimseler karşılaşmamış ( en azından forumlarda vs. hiçbir yerde görmedim ben)
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar ..
edit : arkadaşlar fatih/İstanbulda oturuyorum. Eğer önerebileceğiniz başka servisler varsa lütfen önerin.Benim için şuanlık ilk önemli olan erken vermeleri.Çünkü ben önce fiyat alıp sonra kendimi paramı falan hazırlayıp bir kaç gün sonra yaptıracağım .
Not : Profesyonellik ve işçilik benim için çok önemli. Zira benim cihazımda bulunan sorunla daha önceden kimseler karşılaşmamış ( en azından forumlarda vs. hiçbir yerde görmedim ben)
Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar ..
edit : arkadaşlar fatih/İstanbulda oturuyorum. Eğer önerebileceğiniz başka servisler varsa lütfen önerin.Benim için şuanlık ilk önemli olan erken vermeleri.Çünkü ben önce fiyat alıp sonra kendimi paramı falan hazırlayıp bir kaç gün sonra yaptıracağım .
Eğer eminönü doğubankta önerdiğiniz bir yer varsa orayada gidebilirim
fiyat olarak daha ucuz olan hizmet olarak genpa dan geri kalmayan . ben istanbul fatihteyim .
bu telefon kafasına göre davranıyor.Geçende servise götürmüştüm , 3 gün boyunca sinirimi hoplatmıştı , servise bi götürdüm , arıza düzeldi adama arızayı gösteremedim.Şimdi yarın servise götüreceğim . Bu seferde arıza bugün hiç olmadı . Gelde dellenme