Garanti Yok , Sizce Telefounumu Genpa'ya Tamire Vermeli Miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Yok , Sizce Telefounumu Genpa'ya Tamire Vermeli Miyim ?
Arkadaşlar merhabalar iphone 3 GS 16 gb telefonum var . Yarın telefonu servise vermeyi düşünüyorum.Genpa sizce hem hizmet hemde fiyat hemde güven bakımından nasıl ? Ben kadıköy şubesine vereceğim . Ayrıca cihazı ne kadar zamanda alırım .

Not : Profesyonellik ve işçilik benim için çok önemli. Zira benim cihazımda bulunan sorunla daha önceden kimseler karşılaşmamış ( en azından forumlarda vs. hiçbir yerde görmedim ben)

Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar ..

edit : arkadaşlar fatih/İstanbulda oturuyorum. Eğer önerebileceğiniz başka servisler varsa lütfen önerin.Benim için şuanlık ilk önemli olan erken vermeleri.Çünkü ben önce fiyat alıp sonra kendimi paramı falan hazırlayıp bir kaç gün sonra yaptıracağım .
Eğer eminönü doğubankta önerdiğiniz bir yer varsa orayada gidebilirim

bountykiller

bountykiller

Üye
Arkadaşlar merhabalar iphone 3 GS 16 gb telefonum var . Yarın telefonu servise vermeyi düşünüyorum.Genpa sizce hem hizmet hemde fiyat hemde güven bakımından nasıl ? Ben kadıköy şubesine vereceğim . Ayrıca cihazı ne kadar zamanda alırım .

Not : Profesyonellik ve işçilik benim için çok önemli. Zira benim cihazımda bulunan sorunla daha önceden kimseler karşılaşmamış ( en azından forumlarda vs. hiçbir yerde görmedim ben)

Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar ..

hizmeti iyidir ama hem telefonun sana geri dönşü uzun sürer hemde fiyattı çok abartırlar. İstanbuldaysn fath bölgesindeki tercih iletişim veya anadolu iletişime bahmanı öneririm. Hem telefondan anlıyorlar hemde ucuza hzmet veriyorlar.

61semih

61semih

Üye
1.si fiyatı normalden yüksek olacak ve 1.dereceden aldığım bilgiye göre konuşuyorum diğer atıl vaziyette duran 2.el parçalarıda zaman zaman ekliyebiliyorlar servise gelen telefonlara.
her şubede böylemi bilmiyorum tabiki.yetkili servis böyle yapıyorsa dieğerlerini sen düşün
karar senin

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
hizmeti iyidir ama hem telefonun sana geri dönşü uzun sürer hemde fiyattı çok abartırlar. İstanbuldaysn fath bölgesindeki tercih iletişim veya anadolu iletişime bahmanı öneririm. Hem telefondan anlıyorlar hemde ucuza hzmet veriyorlar.
Evet hocam ben fatihteyim ancak bir sürü tercih iletişim var .Acaba adres yada sitelerini yazar mısınız ? ayrıca bu tercih iletişime verirsem telefonu hemen alabilir miyim . Çünkü benim aklımda şu var . Önce sorunu tespit ettirip sonra yaptırmak var çünkü ne kadar masraf çıkacak bilip ona göre kendimi ayarlamam lazım

---------- Eklendi @ 20:45:59 ---------- Yazıldı @ 20:43:14 ----------

1.si fiyatı normalden yüksek olacak ve 1.dereceden aldığım bilgiye göre konuşuyorum diğer atıl vaziyette duran 2.el parçalarıda zaman zaman ekliyebiliyorlar servise gelen telefonlara.
her şubede böylemi bilmiyorum tabiki.yetkili servis böyle yapıyorsa dieğerlerini sen düşün
karar senin
O zaman başka bir önerin var mı dostum :) fiyat olarak daha ucuz olan hizmet olarak genpa dan geri kalmayan . ben istanbul fatihteyim .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
genpa teknik servıs bölümünü kapattı bilginize başka teknık servise yönlendiriyorlar

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4703027' Alıntı:
genpa teknik servıs bölümünü kapattı bilginize başka teknık servise yönlendiriyorlar
Aaa hocam ne zaman oldu bu.daha bugün mailleştik dünde telefonda konuştuk servise getirin bakalım dediler.Hatta ben kadıköydeki teknik servisinize getirsem olur mu dedim " evet olur " dediler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
epey zaman oldu genpa garantili telleri kvk ya yönlerdiriyorlar.

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4703118' Alıntı:
epey zaman oldu genpa garantili telleri kvk ya yönlerdiriyorlar.

peki ben bu ürünü nereye götürmeliyim ? yarın götüreceğim için bana acil öneri lazım :)

---------- Eklendi @ 21:19:37 ---------- Yazıldı @ 21:15:28 ----------

Eğer eminönü doğubankta önerdiğiniz bir yer varsa orayada gidebilirim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
genpa servisiyle görüştüm dedin istersen öncelikle oraya götür kendileri bakmasa bile diğer servise gönderirler

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4703297' Alıntı:
genpa servisiyle görüştüm dedin istersen öncelikle oraya götür kendileri bakmasa bile diğer servise gönderirler
aynen en iyisi onu yapmak . yada telefonu alıp denize atmak :D bu telefon kafasına göre davranıyor.Geçende servise götürmüştüm , 3 gün boyunca sinirimi hoplatmıştı , servise bi götürdüm , arıza düzeldi adama arızayı gösteremedim.Şimdi yarın servise götüreceğim . Bu seferde arıza bugün hiç olmadı . Gelde dellenme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...