Garanti Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Yardım
Arkadaşlar ben bi sürü konu açtım buraya ama hiç birinde tam olarak yardım eden olmadı lutfen bu sefer bı yardım edin.Benım bı toshıba g900, bir de n96 olmak uzere 2 telefonum var toshıba g900 e teleservıceden degısım kararı cıktı ancak 35 gun falan oldu karar çıkalı hala cihaz bekleniyor.para iadesi talep edebilirmıyım.bu birinci sorunumdu.

2. sorun ise n96 da müzik dinlerken mesaj geldiğinde okumaya kalktığım cogu zaman telefon res atıyor garantıye verdım 5. verısım olacak her defasında yazılım yukleyıp gonderıyorlar.son verısımde degısım talep ettım ancak porblem gorulmedı deyıp gerı gonderdıler.telefonun res atması sorun degılmıdır? bırde tekrar versem kesin değişim talebını kabul ederler mi yasal haklarım nelerdir

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
1.sornuzun cvb:
Telefonun degişim kararı çıktıgı için 35 gün beklemenize gerek servise gidin ve para iadesini sorun eger vermezler ise fatura tutarında yeni bir ürün (cep telefonu) alabilirsiniz yada ellerinde sizin verdiginiz telefonun sıfırı varsa onu verebilme ihtimalleri var.Ama siz kesinlikle o ürünü istemediginizi ya para iadesi yada yeni istediginiz bir ürünün telebinde bulunun

2.sorunuzun cvb:
Eger msj geldiginde reset atıyorsa ana kartta sorun vardır Ve kesinlikle servise göttürün ve bunun 5. kez oldugu ürünün degişimin yapılmadıgı takdirde tüketici mahkemesine başvuracagınız söyleyin.Yani biraz sert çıkın ozman degişim yaparlar...

umarım yardımcı olabilmişimdir.
Saygılar.

erkara_64

Müşteri Şikayeti CIHAZ SUREKLI RESETLIYOR

Servis Durumu Değişim Bekliyor - Üretici Onayı Alındı

bence işlerine gelmiyor olabilir direk nokıa ile irtibata gec bende 5800 var ikinci defa gönderdim direk değişim yaptılar ama ben servisle değil nokıa ile irtibata gectim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
git sorunu söle tamirat değil sıfırını istediğini söle kacınırlarsa bunlarla ilgili dilekçeler var resmi yoldan hallet kacınırlarsa eğer) taviz verme.

devvrim

Üye
    Konu Sahibi
anl_tr ardadaşım öncelikle teşekkürler bir sorum daha olacak demıssın 35 gun beklemene gerek yok sımdı benm telefon toshıba degısım kararı alınan ben gıdıp eşdeğer fıyatta nokıa isteyebılırmıym?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
1. Sorun için:
Servise verdiğin günden bitceği güne kadar toplamda 30 İŞGÜNÜ hakkı vardır bu zaman dilimi içerisinde değişim kararı çıkarsa değişime ayrılacak bölüm için yeni bir gün sayımı başlar bunun ne kadar sürdüğünü bilmiyorum. Bilen birisi cevaplamışsa ondan faydalanabilirsin

2. Sorun için
Tüketici hakları heyetine başvur ve telefonun değişmesi için işlemlere başla. Aynı sorun için 3 yada 5 kere(hangisi doğru tam emin değilim) Servise telefon gönderilip sorun düzeltilmeden geri gönderilirse telefonun değişmesi için talepte bulunabilirsin. Yasal bir haktır bu.

Haklarını bilirsen kimse seni ezemez ;)

erdem2006

Üye
merhaba arkadaslar ya ben yeni yazildim bu siteye ve sizden bir yardim istiyorum eger mumkunse ben isvicreden katiliyorum benim babamin telefonu almanyadan gönderildi ve orda bir sifre istiyor hangi karti takarsam takim telefon kilitli kilit kodu girin yazili..... yardim ederseniz sevinirim nokia 6230 telefonun icindeki numara actirmak icin 355040007959288 mail olarak ltf deli-coban@hotmail. de yolayin tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt