Garanti Kapsamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Garanti Kapsamı
abiler bnm 5800 ın kalemi kırık ve ekran ve telefonun bazı yerlerinde çizikler var.garantisi de hala var.garantiye gönderip yenileyebilir miyim?

Muhtemelen hayır. Bazı ÇAKALLAR o kalem içim 15-20 TL istiyor sakın verme. Kendin bıçakla plastik bir şeyi keserek kalem yapabilirsin.

Konu Sahibi
garanti şartlarını okursan kitapçıktaki.'ürünün bütün parçaları firmamızın garantisi kapsamındadır.' diyor.yani benim telefonda çizik var.kırık fln yok değiştirirler mi?

garanti şartlarını okursan kitapçıktaki.'ürünün bütün parçaları firmamızın garantisi kapsamındadır.' diyor.yani benim telefonda çizik var.kırık fln yok değiştirirler mi?

O laf kalemi kırarsanız size yeni vereceğiz anlamına gelmiyor. Şarj makinesi de, kulaklığı da, kablosu da cartı da curtu da garanti kapsamına dahildir diyor.

Konu Sahibi
olsun hacı ben telefonun kaportayı değiştirebilir miyim onu söle

Sen değiştirirsin ama garanti değiştirmez.

Konu Sahibi
sizce cam+çerçeve+arka kapak+kalem ne kadar tutar

Starsley

Sen servise gidip hallet kvk mı

Konu Sahibi
ewt kvk telefonun kaporta garanti kapsamındamı?bende çizikler var değiştirebilirmiyim?

Starsley

Evet kvk ücretsiz yapar bir arkadaşınkini yaptı. Git danış

Starsley

Evet

Benimkinin gen pa onlarda değiştirimi ücretsiz

Konu Sahibi
yani kvk servirleri bana çok yakın değil.şimdi boşuna gitmiyim.bir kaç kişiyi daha dinleyelim.başka bilen yok mu

Starsley

Genpayı bilmem ama benim arkadaşın garanti geçmesine rağmen bedava yaptılar

Konu Sahibi
garanti geçtiyse hiç bir şey yapmazlar.o ücret ödemiştir

Starsley

Ödemedi arkadaşım daha ilk kez gittiği için boşuna kvk demiyoruz burda kvk nın avantajları

Konu Sahibi
emin misin.bak sen şimdi dionki telefonun kalemi+dış kapağını kvk servisleri değiştirio

Starsley

değiştirir arkadasım eger bır bozukluk varsa zaten garantısı gecmemıs

Konu Sahibi
oke.hacı da sen nası mesajın altına resim koyuyon.yüzbaşılara mı özel?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...