Garanti ile ilgili soru !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Garanti ile ilgili soru !
Arkadaşlar telefonumu servise verdim.Kızakla ilgili bir sorunum vardı.Garantisi var.Bugün telefoncuya verişimin 25. günü ( 10 Eylül'de verdim. ).Ama internette 19. gün olarak görünüyor ilk işlem tarihi.Yani 16 Eylül.Şimdi 30 gün olduğu zaman ne olacak ? Bir de hangi tarih dikkate alınacak ? Bende servise verdiğime dair bir kağıt var onda 10 Eylül yazıyor ama internette ilk işlem tarihi 16 Eylül. Lütfen yardım edin.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Arkadaşlar telefonumu servise verdim.Kızakla ilgili bir sorunum vardı.Garantisi var.Bugün telefoncuya verişimin 25. günü ( 10 Eylül'de verdim. ).Ama internette 19. gün olarak görünüyor ilk işlem tarihi.Yani 16 Eylül.Şimdi 30 gün olduğu zaman ne olacak ? Bir de hangi tarih dikkate alınacak ? Bende servise verdiğime dair bir kağıt var onda 10 Eylül yazıyor ama internette ilk işlem tarihi 16 Eylül. Lütfen yardım edin.
kardeşim telefoncuya verdiğim tarih önemli değil teknik servise ulaşma tarihi önemli yani sen 16 Eylül'ü dikkate al..

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim telefoncuya verdiğim tarih önemli değil teknik servise ulaşma tarihi önemli yani sen 16 Eylül'ü dikkate al..
O zaman 10 gün var 30 günün dolmasına.Peki 30 gün içinde yapamazlarsa ne olacak ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kanunen sana yenisini yada parasını vermek zorundalar ama kanun değişti mi değişmedi mi bilmiyorum?

arwyn

arwyn

Üye
kareş benim telimde 30 iş gününü aşmış tı ve ben yenisini aldım. artı 15 günü geçtiği için sana benzer özelliklerde bir teli geçici süreliğine vermeleri gerekiyor. 30 iş günü sonunda gelmedi ve seni oyalamaya çalışırlarsa hiç onlarla uğraşmadan tüketici haklarına başvur

ca_sus

Üye
kardeş bende N73 almıştım garantili 4 kere aynı hatadan yolladım yapmadan yolluyolar hatanın ismini değiştirerek kafalarına göre isim yazıyolar hemen tüketici mahkemesine başvurdum paramı geri aldım hiç uğraşma 30 günü aşrsa sana ya yenisini yada parasını werecekler laga luga yaparlarsa hemen tüketiciye başvur parasını almanı tavsiye ederim çünkü bana yeni die N73 verdiler kvk ya bizzat gittim verdikleri tel 1 haftada kapandı neymiş kaydı yapılmamış resmen dalga geçtiler imkanım olsaydı tazminat davası açacaktım ama imkan yok nese inş halledersin ama paranı alman tavsiyesindeyim

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah yapamazlar 30 gün içinde o zaman. :D .Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama son bir sorum olacak.Ben tüketici mahkemesine nasıl başvurabilirim peki ?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Danışma hattı vardı ama şu an aklımda yok internette bi bak

Esendağlı

Esendağlı

Üye
İnşallah yapamazlar 30 gün içinde o zaman. :D .Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim ama son bir sorum olacak.Ben tüketici mahkemesine nasıl başvurabilirim peki ?
Bence burayla bir görüş böyle hakkını arayan insanlara gerçekten saygı duyuyorum.ama bazıları varki ne derlerse eyvallah çekiyorlar.

arwyn

arwyn

Üye
eyvallahla bu iş olur mu ya hakkını aramasını bileceksin

dEs_

dEs_

Üye
Kimi insanlar artık uğraşmaktan bıktım diyo pes ediyor... Yanlış tabiii... Sen o mala para verdin mi senin mi o zaman hakkını alacaksın... Mecburlar vermeye...

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
7 gün kaldı 30 iş gününün dolmasına yaa.Normalde 41 gün oldu ama iş günü olarak az.

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
7 gün kaldı kala yapmadılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
7 gün kaldı kala yapmadılar
Keşke servise kendin elden götürüp verseydin,aradaki zaman kaybını yaşamazdım.ben pazartesi günü kvk bakırköy servisine götürdüm .ama umarım herşey istediğin gibi gelişir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt