Gapps hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

osmanturkq

Üye
    Konu Sahibi
Gapps hakkında
Samsung Glaxy s4 i9500 cihazım var.

Cihaza Cm12.1 gecelik sürümü yükledim çalıştırdım ama birtürlü gapps paketini kuramadım.
kurmaya çalıştığım gapps paketlerinde google uygulamaları durduruldu hatası alıyorum ...

1- Hangi gapps paketi kurmalıyım 5.0 5.1 4.4 vs birsürü paket var hangisini kuracağımı bilmiyorum bana link atarmısınız ( lütfen stock gapps olsun yani full olsun içinde bütün gapps uygulamalarını olduğu bir paket olsun)
2-gapps paketlerini nasıl yükleyebilirim ?
3-wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps gapps paketini buradan indirsem olur mu ?
4- Cihazım hangi mimaride arm arm64 x86 ve hangisi ile indirmeliyim githup opengapps hangisi seçilmeli ?
5-İnternetten indirdiğimiz Gapps paketlerini güvenebilir miyiz ? (içine zararlı kodlar yazabilirler)
6-Cm arayüzünü değiştirebilir miyim ?

musab1996

musab1996

Üye

Cm12.1 5.1.1 oldugu icin 5.1.1 gapps yuklemen lazim cihaza basdan cm yukle ve gappsi kur attigim link gappslarin en dusuk pico modulu yani sadece google hizmetleri ve google play var gerisini yuklemek istersen google playdan yuklersin.sordugun cogu soru gapps la ilgili o yuzden sen onlari bi kenara birak sadece linkte verdigimi romu kurdugun gibi ustune kuracaksin. Diger sorunun cevabi cm arayuzunu tema ile degistirebilirsin google playda cm12.1 theme yaz bir suru tema var yukledikten sonra temalar uygulamasindan degistirebilirsin bi sorun yasarsan ozelden ulasabilirsin

osmanturkq

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma biraz geç yazıyorum ,denemek için anca vakit bulabildim
Verdiğin link olmadı malesef ne yapmalıyım kaç gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum ama bir çözüm bulamadım
Lütfen yardım edin

hata : arka arkaya gelen google uygulamaları dururuldu hatası alıyorum

Son düzenleme:
musab1996

musab1996

Üye
Cm12.1 yuklemissen verdigim gapps paketi olmasi lazim

osmanturkq

Üye
    Konu Sahibi
Cm12.1 yuklemissen verdigim gapps paketi olmasi lazim
Cyanogenmod sitesinden benim cihazım için olan gecelik sürümünü indirdim yani 12.1
verdiğiniz gapps paketinide yükledim ama dediğim gibi google uygulamaları arka arkaya geliyor ve durduruldu hatası veriyor
gerekli araştırmaları yaptım ama bir sonuç bulamadım.
acaba recovery mod ile ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi ? cwm kullanıyorum

musab1996

musab1996

Üye
Sanmiyorum birde full paketi dene bakalim ama dedigim gibi verdigim paketi bende kullaniyorum ve hicbir sorun yok soyle yap twrp yukle ordan wipe de advanced wipe yap dalvik cache . System .data. cahce. Telefon hafizasinida silmek istersen internal stroge yide isaretleyip format at sonra cm12.1 i kur ardindanda verdigim gappsi tekrar yukle bide oyle dene

• Beğen
Tepkiler: fyunusyildiz