Gangstar West Coust Hustle Yardım !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MaxiKraL3Luk

MaxiKraL3Luk

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar West Coust Hustle Yardım !!
merhaba arkadaşlar forumda yeniyim forumunuzu çok beğendim sorunumu sizle paylaşmak daha iyi olur diye düşündüm şimdi arkadaşlar bilen warsa lütfen yardımcı olsun

Ben İphone uma Gangstar ın Tam Surumunu yukledim oynadım oynuyorumda fakat bir görevde takıldım eğer oynayıpda geçen arkadaşlar varsa lütfen bana anlatsın kafayı yemek üzereyim çunki görev fotoğraf çekme görevi bi tren istasyonuna gidiyorsun ve sonrada fotoğraf makinası alıyorsun 30 saniye veriyor sana fotoğraf çekiyorsun ama fotoğrafı beğenmiyor falan en az abartmadan soyluyorum 100 defa denedim ama nafile :( birde belli bi mesafe bırakabiliyorsun arada
:(:agla:vur

--------------- Ekleme ---------------

Yardım etcek olan yokmu arkadaşlar herkes baksın lütfen :(

stinq

Üye
Ben oyunu bitirdim bir tek son görevde takılmıştım o da şansma =) foto çekme olayları için zoom yapman lazım 2 parmağınla bir resmi büyütür gibi büyüt zoom yapar ve öyle çek bu sefer kabul eder ;)

MaxiKraL3Luk

MaxiKraL3Luk

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeşim benim içimi nasıl rahatlattın bilemessin opuyorum kardeşce :D:D

atakax

atakax

Üye
4-5 kere bitirdim oyunu iki parmağınla zoom yapman bide adamı tam çekmen lazım ileriki görevler daha sinir hapishane görevleri vaar mesela o çok gıcık

atakax

atakax

Üye
abi benimde bir sorum doğdu hazır açılmışken bu taksicilik konusnda taksicilik yapabilen varmı ya oyunu kaç kere bitirdim hep taksiyle dolanıyorum nerdeyse o telsiz bir kere olsun işaret vermedi kafayı yicem :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...