İpucu Gangstar Oyunu WP'ye Doğru

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Gangstar Oyunu WP'ye Doğru
Arkadaşlar androidde sevdiğim bi oyundu malum Gameloft'un Windows Phone için desteği var gelirmi sizce oyun ?

Gangstar oynayacağına orjinalini oynasana gta gelecekti wpye

Kesin cevap için buradan sorabilirsin:

Will Gangstar come to wp8?

Tepkiler: PureFood

GAMELOFTUN VERDİĞİ CEVAP BÖYLE :d YANİ GANSTARDA WP 8 E GELİCEK ACABA NE ZAMAN ?

Son düzenleme:
Tepkiler: OttomaN TigeR, Hagios ve 4MaGuS
biraz çelişkili cevap vermiş aslında tipik uygulamacı cevabı ama yayınlarlar umarım her ne kadar bahsi geçen uygulama yada oyunun ne olduğunu bilmesem de : )

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Çıkabilirmiş ilerki günlerde tarih vericeklermiş. Anladığım kadari ile.

Tmobile

Üye
Boyle Konular İçin Lütfen Sabit Konuları Kullanınız ? Gençler Foto Çekimi Sizi Bekler

4MaGuS

Üye
tam olarak nasıl bir oyun bu diğer platformlardan resim koysaydınız iyi olurdu

dücane

Üye
Boyle Konular İçin Lütfen Sabit Konuları Kullanınız ? Gençler Foto Çekimi Sizi Bekler

Neden kapansin konu? Yani ben bir neden göremiyorum, ama yinede moderatörler daha iyi bilir

Tepkiler: Hagios ve luckysleven

Hagios

Üye
Neden kapatılıyor konu onu anlamıyorum.Bazı arkadaşlar moderatörlüğe soyunmuş her konunun altında yeri değil ibaresi.Benzer şekilde açılan konular var arkadaşlar örnek verecek olursak,
Haber - 6Tinder Uygulaması Mağazadan Kaldırıldı! Resmi Tinder Uygulaması Yakında Windows Phone 8 İçin Geliyo - MaxiCep
Buda geliyo demiş, konuyu açan arkadaşta gangstar geliyor demiş.

Haber için teşekkürler.Uygulamacılara böyle sorular sorup kullanıcıları haberdar etmek gerekiyor.

Tepkiler: Bay H