Kdr05
Üye
-
Konu Sahibi
-
Gangnam StyLe'ı kolay kolay geçemez+ Haber için
gangnam 48 saatte 10 milyon artıyo neyin kafasında bunlar
Ben de buna bir anlam veremiyorum adam 4 dakikalık şarkıyla star oldu.. ağlamak istiyorumAbi bu ne yaa maymunun teki çıkıyor laaaps diye dünya starı oluyor...
Ben de buna bir anlam veremiyorum adam 4 dakikalık şarkıyla star oldu.. ağlamak istiyorum
Bende şarkı yapacam hacıı askere gitmeden ünlü olmam lazım dandik bi şarkı ile adam 48 saatte milyonlarca dinleniyorsa, bende dandik bi şarkı yapar 96 saatte yarım milyon dinlensem tamam aha da ünlüyümbir gıcık oluyorum böylelere ki anlatamam
Neyin kafasını yaşıyosun sen der gibi
aynen böylelerini görünce hayattan soğuyorum valla
müzikten anlamana gerek yok zaten baksana gangnam style ı söyleyen adam da anlamıyor müzikten kafadan birşeyler diyorBenim şarkı yapmam lazım en bi yerde şairliğimiz var iki üç bişey karalarım ama bana müzikten anlamam
müzikten anlamana gerek yok zaten baksana gangnam style ı söyleyen adam da anlamıyor müzikten kafadan birşeyler diyorsen sözleri bul söylemesi kolay olur
Bak işte şimdi göynümü gırdın hacım yawben ki Güney Kore'yi seven hayran olan biriyim ki, PSY, korece olarak söylüyor şarkıyı Oppa korece abi yada erkek kardeş demek oluyor da sözlerini hiç merak etmedim ama adam hakkını veriyor cayır cayı söylüyor yani
Tartışmayın gençler En iyisi Ajdar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?