gamekiller ''root privilege is needed''

Sponsorlu Bağlantılar

turmalin43

Üye
    Konu Sahibi
gamekiller ''root privilege is needed''
Arkadaslar s4 telefona root yaptığım halde gamekiller programından bu hatayı alıyorum.Sorunu bilen var mı acaba ?

trgaladroid

Üye
bende de ole bnmkıde s4 ama calısmıo dostum eger bulursan bna sole :sos:sos:sos:sos

blacktalon

blacktalon

Üye
Programi superuser'a tanittiniz mi

Samet.25

sil tekrar baska versiyonunu yukle banada oldu boyle duzeltmistim

NextWorld

NextWorld

Üye
SuperSu indirin/Açın
Gamekillere yetki verin
Sonra girebilirsiniz.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sorun kernelde sizdeki kernel eğer enforcings e ekran dokunma ve bazı özel uygulama kodlarını değiştirme izni yok ben sırf usb bt joystick gold center ı kullana bilmek için note 2 ye kernel yüklemiştim sizinde bir PERMİSSİVE kernel yüklemenizi taviye ediyorum (eğer rootluysa araştırıp en iyi pil ve performanslı kerneli (tabiki permissive ) indirin ve kurun

NextWorld

NextWorld

Üye
Sorun hala devam ederse
Recoverye girip
Reboot system now basıp YES Fix...
seçeneğine basınız.
Denedikten sonra bilgilendirme yapınız.

devilspath

devilspath

Üye
Jelly Beanci dostum aynı sorun bende de var. sorun kernelden demişsin. acaba hangi kerneli yüklemeliyim? telefon note 2 içinde orjinal romu yüklü. yardımcı olursan sevinirim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
a
Jelly Beanci dostum aynı sorun bende de var. sorun kernelden demişsin. acaba hangi kerneli yüklemeliyim? telefon note 2 içinde orjinal romu yüklü. yardımcı olursan sevinirim.
gni kernel işi çözüyor ama cihaz OC yapmasanız bile çok çabuk ısındığından cihaza tekrardan rom kurmak zorunda kaldım malesef 4.4.2 sürümü için stock kernel çıkmadı(diye biliyorum) onun için geri dönmek için cihazı formatlamak gerekiyor onu göze alarak agni kerneli deneyebilirsiniz

devilspath

devilspath

Üye
anladım kardeşim. farklı bir rom kursam, o roma uygun PERMİSSİVE kernel. sorunum çözülmez mi?
oluyorsa önerebileceğiniz rom ve kernel var mı?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
dn3 v5.2 nin romdan gelen kernel permissive hilelere falan izin veriyor note 2 imde de bu romu kullanıyorum çok büyük sorunu pil süresi ve performansı süper bir dene bence agniden çok daha iyi kerneli var arayüz olarak da çok iyi yanlız seçim yaparken note 3 den yana yaparsan daha rahat ederisin çünkü bazı sorunlar oluşuyor ve fix dosyaları ile uğraşıyorsunuz

devilspath

devilspath

Üye
4.4.2 kitkatin üzerine kurabilirmiyim bi sorun olur mu?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
farketmez
zaten cwm üzerinde yükleniyor

devilspath

devilspath

Üye
sürekli hata veriyor. twrp 2.6.3.2 ile de denedim yine olmadı. şu an telefon açılmıyor. acaba birşeyi eksik mi yaptım?
yaptıklarım şunlar. bütün wipeları yaptım. cmwden kurmayı denedim failed dedi.
twrpden denedim yine aynı.
dostum bu senin dediğin romu yüklemek yerine, telefonu rootlayıp sadece agni kernel yüklesem olmaz mı? performansı önemli değil bnm için. yeter ki game killer çalışsın.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
hmm hangi sürümü kurmayı denediniz (az önce baktım v5.2 yi kaldırmışlar ama neyse)
evet fark etmez yüklenebilir ama ayarları agni control ile iyi ayarlayın stock ayarla biraz sıkıntılı

devilspath

devilspath

Üye
5.2 yi indirdim ama kurulumda hep hata verdi. mecbur orjinal rome döndüm. baya uğraştırdı.
başka önerebileceğiniz kernel / rom var mı? hafta sonuna kadar yapmam gerekiyor da bunu...
yardımcı olursanız sevinirim.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
stock romun üzerine agniyi deneyin sanırım başka yok diye biliyorum 4.4.2 ile uyumlu (permissive kenel)

devilspath

devilspath

Üye
stock romda da ısınma yapar mı acaba agni kernel bilgin var mı?
PhoeniX Kernel V1.0 var. o nasıl denedin mi hiç?

Takipçi Satın Al

Üst Alt