yunus96
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ellerinize sağlık inşallah faydalı olur teşekkür ederim bu düşünceniz için...Olurmu hocam bir çok yerde sizin emeğinizde var. Hepsini ben çevirmeye kalksam 4-5 gün sürerdi. Ben sadece guncellemede değişen dosyaları bulup onları değiştirdim. Onun dışında birçok yerde sizin çevirilerini geçerli. Büyük ihitmalle yarın yayınarım.
Ellerinize sağlık inşallah faydalı olur teşekkür ederim bu düşünceniz için...Olurmu hocam bir çok yerde sizin emeğinizde var. Hepsini ben çevirmeye kalksam 4-5 gün sürerdi. Ben sadece guncellemede değişen dosyaları bulup onları değiştirdim. Onun dışında birçok yerde sizin çevirilerini geçerli. Büyük ihitmalle yarın yayınarım.
hahahaEllerinize Saglık Güzel Lakin botda clandan asker isteme tiki kapalı oldugu halde asker istiyo onu bulamadım adamlar hep istiyon hiç atmıyon diip clandan attılarbot v.4.0 bu arada
V4.0.1de o sorun giderilmiş hocamEllerinize Saglık Güzel Lakin botda clandan asker isteme tiki kapalı oldugu halde asker istiyo onu bulamadım adamlar hep istiyon hiç atmıyon diip clandan attılarbot v.4.0 bu arada
kale boş olursa istek atar.dolu tut kaleyiEllerinize Saglık Güzel Lakin botda clandan asker isteme tiki kapalı oldugu halde asker istiyo onu bulamadım adamlar hep istiyon hiç atmıyon diip clandan attılarbot v.4.0 bu arada
Ellerine sağlık hocam gerçekten ağzına ellerine sağlık. Zayende birçok kişi bu videoyu izleyip o kendini zeki sananların sonunu getiricek. Çok teşekkür ederim...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızİncelemenizi Tavsiye Ederim
hahaha
V4.0.1de o sorun giderilmiş hocam
kale boş olursa istek atar.dolu tut kaleyi
EywV4.0.1 le bu duzeltildi.
diğer sekmesinin altında sol alt köşede elle konumlandır bölümü var ordu kampını seçerek kampı yeniden tanıtordu kapasitesi 200 olmasına ragmen 20 görüyor ve 20 asker olunca savasa baslıyor nasıl düzelir uzman ayarlardakini denedim olmadı
Uyku mod ve ekran koruyucuyu kapatellerinize sağlık arkadaşlar bir sorum olacak pcde ekran karadığında veya ekran koruyucuya geçip şifre girdiğinde bot duruyor, bunun bir çaresi varmıdır.
Kamp kapasitesini yanlis goruyordur ya da kisla ayarlari kisminda ordunun yuzde olarak doluluk orani %100 degildiro sıkıntılı olucak aa denicez artık, birde bu kamp dolmadan neden savaşa gidiyor, onu bir türlü ayarlayamadım.
botu başlata basamıyorum acil yardım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?