Game Killer v2.60 Pro Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

wolfcurt44

Üye
Kardesim benim telefon rootlu ama sadece game killer 3.11 surumu calistiriyor. Senin verdigin surum 2.60 ve ben programi acinca root erisimi bulunamadi diyor. Bunun cozumu ne olabilir ?

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Full sürümmüş bakalım bi tşk

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Arkadaşlar, bu uygulamaya alternatif olarak "Game Hacker" uygulamasını da kullanıp, online olmayan oyunlarda para artırabilirsiniz. Ben fırsat bulur bulmaz sizinle bu uygulamayı paylaşacam. bana Game Hacker daha kolay geldi. hem ana ekran hatası da vermiyor. ama root istiyor bilginiz olsun.

wolfcurt44

Üye
Bide oyunu acinca game killer singesi kaboluyor. Sistem atiyor programi cozum var mi

mkahraman27

Üye
İyi akşamlar blue stack da root kurdum root yapıyor killeri calıstırıyorum hay day oyunu acıyorum para veya elmas sayısını yazıyorum ama search yapıyor bulamadan done deyip duruyor ve hiç bir rakamı bulmuyor neden olabilir acaba sizden ricam bir açıklama ve yardım şimdiden ilginize teşekkür ederim.

KingDroid

KingDroid

Üye
İyi akşamlar blue stack da root kurdum root yapıyor killeri calıstırıyorum hay day oyunu acıyorum para veya elmas sayısını yazıyorum ama search yapıyor bulamadan done deyip duruyor ve hiç bir rakamı bulmuyor neden olabilir acaba sizden ricam bir açıklama ve yardım şimdiden ilginize teşekkür ederim.
Bazı programlar bluestacks ile çalışmayabilir dostum gayet normal
hay day da değerleri değiştirsen bile eskisine dönecektir

SHS

SHS

Üye
ben son sürümü çevirdim ama hata alıyorum toplamada :hmmm

SHS

SHS

Üye
çeviri bitti zaten aylar önce pcde bekliyor, topladım da çalışmıyor, bu root isteyenler hep böyle :D

KingDroid

KingDroid

Üye
SHS

SHS

Üye
3.11 :D

SHS

SHS

Üye
Bende de öyle oldu, ama ben çeviriyi yapmıştım, o yüzden pcye yedekledim :)

maldanmehmet

Üye
Gt racing 2 de ise yariyor mu deneyen var mi

merxas37

Üye
İndirdim dosya açılmıyo

sublieutenant

sublieutenant

Üye
iş yapmıyo artık bu uygulamalar, bilhassa online oyunlarda..

Malkocoglu123

Üye
Dosya açılmıyor

yavuz6720

Üye
iyi günler arkadaşlar öncelikle yapanların eline sağlık. Ben bu programı asphalt 8 de kullanabilir miyim. Denedim ama yapamadım. Hİç bir değişiklik olmadı. Ben jeton alsam yada jetonla alınabilen arabaları alsam yeter benim için. Teşekkürler

mer-mavi

mer-mavi

Üye
Teşekkür ederim deneyeceğim :)

Üst Alt