Galliani: "Herkes Thiago Silva'yı istiyor ama..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galliani: "Herkes Thiago Silva'yı istiyor ama..."
Milan CEO'su Adriano Galliani, yıldız savunma oyuncuları Thiago Silva'ya İspanyol ve İngiliz devlerinin talip olduğunu söyledi.

Milano ekibinde gösterdiği performansla herkesin dikkatini çekmeyi başaran Brezilyalı yıldız, Barcelona, Paris Saint-Germain ve Manchester City'nin de transfer gündemine girmeyi başardı.

Silva'nın kesinlikle takımda kalacağını söyleyen Galliani, "Onun üzerinde çok büyük bir baskı var. İspanyol ve İngiliz devleri onu transfer etmek istiyor. Mancini bizi ziyaret etmişti, fakat bu nezaketen bir ziyaret oldu. Kulüpteki herkes onun burada kalmasını istiyor." diye konuştu.

Brezilyalı oyuncuyu takımda tutmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Galliani, "Tüm Avrupa onu istiyor ama biz direneceğiz. İsteyenlerin arasında çok büyük ekonomilere sahip kulüpler de var. Biz Silva'yı tutmak için elimizden geleni yapacağız." sözlerini sarfetti.

İsveçli golcü Zlatan Ibrahimoviç'i de takımda tutmak için çaba harcayayacaklarını söyleyen Galliani, açıklamasını noktaladı. 2008 yılında Fluminense'den Milan'a transfer olan Silva'nın 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt