Galibiyet gölgede kaldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galibiyet gölgede kaldı!


La Liga'da Barcelona'nın, deplasmanda Real Betis'i 2-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdüğü maç tarihe geçti. Katalan ekibinde Lionel Messi, rakip ağlara gönderdiği 2 golle bu yıl 86 gole ulaştı ve Gerd Müller'in rekorunu kırarak galibiyeti adeta gölgede bıraktı.
NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan karşılaşma öncesi sakatlığı bulunan Lionel Messi bu mücadeleye yetişti ve sahadaki yerini aldı. Arjantinli yıldız beklendiği gibi yine takımını sürükleyen isim oldu ve 16. dakikada Barcelona'yı 1-0 öne geçirdi. Ceza sahası önünde topla bulaşan Messi, sol çapraza doğru taşıdığı topu uzak direğe göndererek ligdeki 22. golüne imza attı.
Golden iki dakika sonra Andres Iniesta kalecinin biraz önde olduğunu gördü ve aşırtma bir şut denedi ancak Adrian zor da olsa topu kornere çelmeyi başardı.
Karşılaşmanın 25. dakikası adeta tarihe geçti. Ceza sahası sol çaprazında Iniesta'nın pasına düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderen Lionel Messi, Real Betis'e attığı ikinci golle bu yıl 86 gole ulaşarak Gerd Müller'in rekorunu kırdı. Katalan ekibi böylece deplasmanda 2-0 öne geçti.

Devrenin ilk yarım saatinde tutuk bir futbol sergileyen Real Betis, 39. dakikada farkı 1'e çekti. Jose Alberto Canas'ın defans arkasına gönderdiği güzel pasta topla buluşan Ruben Castro, Valdes ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda net bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi.
İlk 45 dakikanın son bölümünde oyun kontrolünü yeniden eline geçiren Barcelona, Real Betis'e başka pozisyon tanımadı ve devre Katalan ekibinin 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında istekli başlayan Real Betis, Salva Sevilla ve Ruben Castro ile beraberlik golüne çok yaklaşsa da son vuruşlarda yetersiz kalınca bu şansı değerlendiremedi.
Ev sahibi ekip 70. dakikada beraberlik golüne bir kez daha çok yaklaştı. Köşe vuruşunda ceza sahasına gelen top Gerard Pique'nin kafasından sekerek direğe çarptı ve Victor Valdes çizgi üzerinde topun hakimiyetini sağlayarak tehlikeyi sonlandırdı.
Kalesinde pozisyonlar veren Barcelona 76. dakikada önemli bir pozisyonu cömertçe harcadı. Alexis Sanchez'in uzun pasında bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Pedro topu kaleciye nişanlayarak ve Barça'yı rahatlatacak golden etti.
Real Betis'in beraberlik arzusu 80. dakikada bir kez daha direkten döndü. Ceza sahası önünde Salva Sevilla'nın bıraktığı pasa gelişine güzel bir vuruş çıkaran Alejandro Pozuelo, Valdes'i geçti ancak üst direk gole üçüncü kez gole hayır dedi.
83. dakikada bu sefer Barcelona direklere takıldı. Ceza sahası içinde topla buluşan Messi topu ilk önce dizinde kontrol etti sonrasında sol ayağıyla yatarak gönderdiği şut direkten döndü. Dönen topu bir anda önünde bulan Jordi Alba altı pasın içinde zoru başararak topu üst direğe nişanladı ve pozisyon autla sonuçlandı.
Mücadelenin son dakikalarında Barcelona Thiago ile üçüncü gole çok yaklaştı ancak son vuruşta top ağlara gitmeyince Katalan ekibi, Real Betis'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek ligde 15. maçında 14. galibiyetini aldı.
Barcelona, süper yıldızı Messi'nin attığı 2 golle Real Betis'i deplasmanda mağlup ederek La Liga'da 43 puana ulaştı ve liderliğini sürdürdü. Real Betis ise direklere takıldığı gecede 25 puanla 5. sırada kaldı.
 


MertcaN9

MertcaN9

Üye
messi bu adam neyin nesi
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
adam başka yaw helal olsun + haber için :tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
235
Eren Değerli
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
470
DiaBLoS


Üst Alt