Darqos
Üye
-
Konu Sahibi
-
14Yaş kaç
Sağol Mesut abi Sence bunu neyle atlatabilirim sen nasıl atlattın ?ergenliğin ilk evrelerinde olur öyle şeyler, geçer zamanla
yukarda yazdığın davranışları kendine uygun görüyorsan bu şekilde devam edip gidersin ve düzelmez, sakin ol önce, huzurunu sağla ve bence asıl en önemlisi Din bilgini geliştirSağol Mesut abi Sence bunu neyle atlatabilirim sen nasıl atlattın ?
Tamam abi kötü davranışlarımın tersini yapıcağımyukarda yazdığın davranışları kendine uygun görüyorsan bu şekilde devam edip gidersin ve düzelmez, sakin ol önce, huzurunu sağla ve bence asıl en önemlisi Din bilgini geliştir
allah bin bir belamı versin ki aynı histe değilsem aynen son iki ay dünyada kendim gibi biri daha varmış bu konArkadaşlar 2 Aydır Kendimi şöyle hissediyorum
-Ders Çalışmama isteği
-Yaşamanın Anlamı kalmadığını
-Kendimi öldürmek istedim
-Aileme Agresif davranıyorum Bağırarak konuşuyorum
-Okumamayı Düşünüyorum
Ve hayatım Siyah Beyaz Hayatıma renk katan birşey yok Sevdiğim var Çıkma teklifi etmiyorum Şuana kadar hiç bir kıza çıkma teklifi etmedim hayatımda tek bikere ettim oda reddetti Tipsiz değilim.
Arkadaşlar ben ne yaşıyorum sizce Hayattan soğudum ?
aynı şey bendede yoksa allah bin bir belamı versin aynen 2aydır var hemde dünya da benim gibi biri yoktur diyodum ama varmış derman buldun muArkadaşlar 2 Aydır Kendimi şöyle hissediyorum
-Ders Çalışmama isteği
-Yaşamanın Anlamı kalmadığını
-Kendimi öldürmek istedim
-Aileme Agresif davranıyorum Bağırarak konuşuyorum
-Okumamayı Düşünüyorum
Ve hayatım Siyah Beyaz Hayatıma renk katan birşey yok Sevdiğim var Çıkma teklifi etmiyorum Şuana kadar hiç bir kıza çıkma teklifi etmedim hayatımda tek bikere ettim oda reddetti Tipsiz değilim.
Arkadaşlar ben ne yaşıyorum sizce Hayattan soğudum ?
Sakin ya noluyo. Merak etmeyin hasta değilsinizallah bin bir belamı versin ki aynı histe değilsem aynen son iki ay dünyada kendim gibi biri daha varmış bu kon
aynı şey bendede yoksa allah bin bir belamı versin aynen 2aydır var hemde dünya da benim gibi biri yoktur diyodum ama varmış derman buldun mu
ben öyle hissediyorum yaş 14-15 olacak canım çok sıkkın ne yapmalıyım unutmak istiyorum olmuyo bundan 2 ay öncei kafa yapısına sahip olmak için bursluluğumun birini veriridimSakin ya noluyo. Merak etmeyin hasta değilsiniz
16 yaşındayım, ergenim, ve sızlanmanın ne kadar gereksiz olduğunun farkına vardım, sağ el sol el hiç ilgimi çekmiyor, sevgilim yok, rahatım.14 benim yaşta
ben öyle hissediyorum yaş 14-15 olacak canım çok sıkkın ne yapmalıyım unutmak istiyorum olmuyo bundan 2 ay öncei kafa yapısına sahip olmak için bursluluğumun birini veriridim
aynı şeyi arkadaşlara diyorum görücü usulüyle mi evleneceksin diyorlar16 yaşındayım, ergenim, ve sızlanmanın ne kadar gereksiz olduğunun farkına vardım, sağ el sol el hiç ilgimi çekmiyor, sevgilim yok, rahatım.
Siz de rahat olun takmayın kafanıza.
Başkalarının ne söylediğiyle ilgilenmeyin, sizi anlamak istemeyenlerden uzak durun derim.aynı şeyi arkadaşlara diyorum görücü usulüyle mi evleneceksin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?