SHS Üye T i B i A M E' Alıntı: sende yap görelim ve wifi ile 50GB yaparim diyenlerde yapsinlar ne duruyolar Genişletmek için tıkla ... wifi yok bende
T i B i A M E' Alıntı: sende yap görelim ve wifi ile 50GB yaparim diyenlerde yapsinlar ne duruyolar Genişletmek için tıkla ... wifi yok bende
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Xperia Pro alırsam inat ederim valla ama telefonu ilk günlerden bozmak istemem
AHMED... Üye Rambo_FT' Alıntı: Xperia Pro alırsam inat ederim valla ama telefonu ilk günlerden bozmak istemem Genişletmek için tıkla ... sen bozsanda yaparsın
Rambo_FT' Alıntı: Xperia Pro alırsam inat ederim valla ama telefonu ilk günlerden bozmak istemem Genişletmek için tıkla ... sen bozsanda yaparsın
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap AHMED...' Alıntı: bende sıkıldım mi telefondan genelde bozuk diye satmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... Ucuza gitsin yani
AHMED...' Alıntı: bende sıkıldım mi telefondan genelde bozuk diye satmaya çalışırım Genişletmek için tıkla ... Ucuza gitsin yani
T i B i A M E Üye Konu Sahibi AHMED...' Alıntı: bi arkadaş avea nin interneti ile 11gb yapmış avea bölümünde bahsediyor du Genişletmek için tıkla ... yine beni geçemedi
AHMED...' Alıntı: bi arkadaş avea nin interneti ile 11gb yapmış avea bölümünde bahsediyor du Genişletmek için tıkla ... yine beni geçemedi
AHMED... Üye T i B i A M E' Alıntı: yine beni geçemedi Genişletmek için tıkla ... olsun sen wf ile o operatör bağlantısı ile yapmış o kadar
T i B i A M E' Alıntı: yine beni geçemedi Genişletmek için tıkla ... olsun sen wf ile o operatör bağlantısı ile yapmış o kadar
T i B i A M E Üye Konu Sahibi phasan' Alıntı: ben her ay 5 gb kullanıyorum cepnette Genişletmek için tıkla ... cepnetmi ¿
Astrosman Üye [ENGİN];4681808' Alıntı: aynen kendi serverlarında sıkıştırıp gönderiyor büyük başarı Genişletmek için tıkla ... aynen abi...
[ENGİN];4681808' Alıntı: aynen kendi serverlarında sıkıştırıp gönderiyor büyük başarı Genişletmek için tıkla ... aynen abi...