galiba astral seyehate çıkıyordum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
galiba astral seyehate çıkıyordum :)
arkadaşlar bilen bilir yine de anlatayım. Rüyamda uçuyordum dedim ki ben rüyadayim niye buradan astral seyehate geçmeyeyim ki dedim. Sonra rüyada yere indim ve tekrar zıpladim ve uçmaya başladım ve etrafım karanlık oldu bir anda ve kendimi gördüm o anda tabiki vücudumda bir çekilme bir yükselme hissi oldu çok farklı bir duyguydu çok heyecan yaptım kendimi görünce korktum öldüm felan mi diye sonra tekrar rüya bitti tabi düşünmeye başlayınca uyandim.

Eykul

Eykul

Üye
Asyal seyahatla alakasi yok... Dogal birsey herkezin basina gelebiliyor bu..

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
neden alakası yok peki mantıklı bir açıklaman var mi

pentagram_34

pentagram_34

Üye
Normal bir rüya o,bir kere astral seyahat rüyada gerçekleştirilmiyor.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ben astral seyehate çıktım demedim dikkatli okuduysaniz sadece çıkıyordum dedim. Ayrıca bilmeden atlamayın hemen en kolay geçişler astral seyehate lusid rüyalar görürken ki durumlardir ve geçmek çok kolaydır. Bilmeyenler öğrensin de atlamasinlar direkt. Uçma eylemi gerçekleşiyorsa rüya da ve kontrol edebiliyorsan astrala geçmek daha da kolaylaşır.

Astrosman

Astrosman

Üye
Normal bir rüya

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
bi yerlerin açıkta kalmış.

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
astral seyehat yapma fikrini kafana yerleştirdinse böyle bir rüya görmüş olabilirsin belki

FletcherRenn

FletcherRenn

Üye
:ehe

lolaman

lolaman

Üye
O zaman bende uyurken uçurumdan düşüyor gibi oluyorum ama hala yataktayım yani ben şelaleden aşagı falan mı atlamış oluyorum yok sende astral seyahate çıkmamışsın işte.

pelın_

çok kötü oluyo ya rüyada biyerden düşmek :) ben bigün tokam düşmüştü onun peşine gitmiştim:)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Akşam rüyamda vuruldum ensemin az altından acısı çok gerçekçiydi :!!!:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Bende ara sıra uçtuğumu görüyom müthiş bir his.Size ruyanızda uçmayı tavsiye ediom.:)

- - - Eklendi - - -

Bir defasinda bacağımdan vurulmuştum (ruyamda)o acıyla uyandım ve bacağıdaki acı geçmemişti uyuşmuş bacağım.

x-scarface

x-scarface

Üye
bugün rüyamda ata bi vuruom ikiye katlanıyo bu sayılırmı o dediğiniz işe :naughty:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
dünyanın binbir türlü hali var karabasan geçmiş bence yanından :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt