Galerideki fotoğraf sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

lavey_16

Üye
    Konu Sahibi
Galerideki fotoğraf sorunu
Nokia c6 01 kulanıyorum. Dün Hard format attım guncellestırmeleri yaptım kllanımda sıkıntı yok ama nokia oviden dosya ındırmıyor veya burdan uygulama oyun ındırmeye calısıyorum ındırıyor dosya bulunamadı dıyor yukleme yapmıyor en basıtı ınternetten foto dahıl ındıremıyorum cektıgım fotolar bastan gozukuyor galerıden cıkayım tekrar gıreyım fotolar acılmıyor ne yapmam gerekır konu hakkında deneyımı ve bılgısı olanlardan yardım beklıyorum..

leonidas42

leonidas42

Üye
Nokia c6 01 kulanıyorum. Dün Hard format attım guncellestırmeleri yaptım kllanımda sıkıntı yok ama nokia oviden dosya ındırmıyor veya burdan uygulama oyun ındırmeye calısıyorum ındırıyor dosya bulunamadı dıyor yukleme yapmıyor en basıtı ınternetten foto dahıl ındıremıyorum cektıgım fotolar bastan gozukuyor galerıden cıkayım tekrar gıreyım fotolar acılmıyor ne yapmam gerekır konu hakkında deneyımı ve bılgısı olanlardan yardım beklıyorum..
Bidaha FORMAT at olmazsa OFW Yükle.

lavey_16

Üye
    Konu Sahibi
3 sefer oldu hard format atıyorum sorun çözülmedi OFW nasıl yuklerım arastırdım aam yapabılırmıyım bılmıyorum team wiwer ile bAGLANIP ofw atabılecek varmı

Son düzenleme:
Grand63

Grand63

Üye
Hard format en son baş vuracagın şey olsun ben de çok sorun yaşadım o yuzden

Üst Alt