galeri ve müzik çalarınızı hızlandırma yöntemi (maxicep farkı ile)

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
galeri ve müzik çalarınızı hızlandırma yöntemi (maxicep farkı ile)
Galeri ve Müzikçaları Hızlandırın - s60v3 - OS9

Eklentiyi indirin. Ekte bulunan
"MGXDatabasePlugin.rsc" dosyasını "C:\Resource" klasörüne
"101ffcd2.txt" dosyasını da "C: \private10202be9" klasörüne kopyalayın
Cihazınızı yeniden başlatın;

Artık Müzikçalarınız yeni şarkıları sadece "E:\sounds" klasöründe arayacak.
Galeri ise sadece "E:\images" ve "E:\videos" klasöründeki fotoğraf ve videoları gösterecek. Bu işlem çok daha hızlı olacak.

Müzikler için "E:\sounds" klasörü altındaki alt klasörler de taranacaktır.

Ekli dosyalar

Tepkiler: Hami-Bey, fatih793, 'Şeref' ve 9 diğerleri

Ozan

Admin
Mantıklı bir yöntem, yararlı buluyorum . Teşekkürler

ash54

Üye
doğru gayet mantıklı geliyor tüm dosyaları arayacağına belirli olanları arasın.saol

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
işinize yaramasına sevindim aynen bencede her yerde araryıp bizi bekleteceğine belirli klasörleri arasın dimin:

Mehmet

Emekli Yönetici
Deneyelim sağolasın

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaslar bısey sorucam bu dosyaları telefon hafızasındaki herhangı bı yere XPlore ile kopyalamak ıstedıgımde kopyalıo fakat prıvate veya resource a attıgımda bu dosya acılamıyor uyarısı alıorum kopyalamıo :S Ne yapmalıyım

Lacoste

Üye
paradoxun dediği şeylerin aynısı bendede oluyo çok umutlanmıştım yha

o zaman müzik veya resimleri telefon hafızasına atarsak galeriden açamıyacazmı??...

--------------- Ekleme ---------------

paradoxun dediği şeylerin aynısı bendede oluyo çok umutlanmıştım yha
sanırım dosyaları kopyalıyabilmek için hacklemek gerekio telefonu forumu biraz araştır bulursun

Private klasörüne ulaşamayanlar secman adlı programı yükleyip turn off security desin ve bi daha denesin bunun içiçn hack e gerek yok

K.G

Üye
sıstemım hacklı ama ıse yaramadı N73 ıcın.resımlerım E:documents klasorunde fakat yınede galerıde gorunuyorlar.

E:/sounds yerine E:/Music klasöründe araması için ne yapabilirim.
bende şarkılar Music içinde de Sounds klasörünü zil sesi, çağrı kayıt gibi dosyalar için kullanıyorum.

haltie

Üye
denendi işe yarıyoryukarda yapmayan arkadaslar önce o klasöru pcde acın oordan usb ile hafıza kartına atın ordan xplore ile gerekli işlemleri yapın olacaktır işe tyarıyor

emesut

Üye
Bununla alakası varmı bilmiyorum ama müzik çalarım hem listedeki şarkıları çalmıyor hemde yeni müzik eklemiyor..

yaptım ve diğer programlardan yüklenen gereksiz resimler falan galerimdede yok artık çok mutluyum ve çok teşekkürler

frowell

Üye
beyler private nın altdosyalarına ulaşamıyorum nası yapabılırım?

jeki01

Üye
güzel paylaşım.
N79 a yükledim diğer programlarla dosya şeklinde bakabiliyorum
resimlere,videolara ve müziklere.