galaxys 2 ses çipi (wolfsondan yamahaya geçiş )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
galaxys 2 ses çipi (wolfsondan yamahaya geçiş )
samsung galaxys 2 de ses çipi üzerine dönen muhabbetlerden aktarıyorum
galaxys de bildiğimiz üzere

wolfson Audio Hub WM8994 chipset vardı ve ses performansı ve müzik programlarına verimle çaışıyordu(tiz ses ve ses yüksekliği üzerine ) , performansı üst düzey bir ses çipidir genel anlamda.

galaxys2 de değişime gidilmiş ve ;

Yamaha MC1-N2 chipset seçilmiş -- aslında bir müzisyen olarak yamahanın bu noktada ayarsız temel doğal sese yöneldiğini biliyorum yani hoparlörlerinde bile doğallık daha öndedir , bu chip set hakkında bilgiyi daha araştırmadım

şimdi olay şudur , dönen muhabbetlere göre wolfson yamaha dan daha iyi bir chip settir ve samsung bu alanda bir yanlışa düşmüştür , bunun aksini savunanlarda var yamaha seçimiyle 3. parti yazılımlara karşı bir duruş sergilemiş ve performansı yükseltmiştir diyorlar . benim bose kulaklıklarla deneyimim sonucu ben hiç kötü bir yan göremedim özellikle aac yüksek kaliteli basları dinledim mkv ye gömülü ac3 sesler dinledim gayet başarılı . artı olarak arka ses çıkışıda çok iyi cihazın .

bir diğer unsurda baslara fazla yüklenmediği cihazın, baslar oldukça yumuşak ama derin bu bence daha iyi yoğun bir ses geliyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
N9 gibi hem kulaklık çıkışından hemde hoparlörden dolby digital destekleseydi daha mantıklı olurdu bence

franzliszt

franzliszt

Üye
    Konu Sahibi
dolby desteklese süper olurdu hasan ama ac3 7.1 e kadar açıyor cihazın bu alanda bir referansı var .

Uruloki

Uruloki

Üye
o da çok güzel tabi ama sen müzikçi adamsın sen okey verirsen bayağı kalitelidir ki bose kulaklıkla dinledim diyorsun o zaman tamamdır seste ama bası biraz ağır bassa iyi olurdu ben öyle seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt