wanted61
Üye
-
Konu Sahibi
-
1ghz tek çekirdek cortex-a5 işlemci işte, nesi yeni nesil? Matah bir şeyler bekleme yani.
3ü birbirinden dandik, yanlış anlamayın sizin için diyorum, madem 450liramız var o 450lirayı çöpe atmayalım, ikinci el araştırın isterseniz?
Zaten 3er mpixel kamera var flash çok ö. değil bu noktada bence. Pek bir şeyi değiştirmez yani. Ama üçü arasından young derim.( Çünkü rami daha fazla ve ram önemli, diğer özellikler hep benzer zaten.)
Ama en mantıklısı 150 lira biriktirip, Gm discovery almak. Çünkü o aradaki 150ye değecek. Düşük fiyatta android almak pek mantıklı.
Acı ama gerçek konuşuyorum... Saygılar.
Öncelikle cevap için teşekkürler. 150 tl daha koysam alacağım çok model var, merak etmeyin. Sırf şu forumlara bu yüzden öneri sormak istemiyorum bazen. Diri diri gömdün telefonları, 1 ghz işlemci bu telefondan daha üstün bir çok telefonda yok, keza ram de. Flash'dan kastım, Adobe flash bu arada.
Anlaşamayacağız gibi sizinle.
Anlaşamayabiliriz tabi ki keşke adobe flash yazsaydınız.
Neyse ben yine de yardımcı olmaya devam edeyim belki anlaşırız.
150tl daha koysanız alacağınız model çok tabi ki koymasanız da alacağınız model çok... Ben de sevmiyorum vatandaşa şu kadar daha ekle demeyi, ayrıca o telefondan üstün bir çok telefonda var. Ki o telefonlar zaten ölü doğmuş bana kalırsa. Ben sizin için diyorum. Düşük seviye android almak biraz israf geliyor bana. Çünkü bir sürü sıkıntı olacak. Dediğim modele baksaydınız neden böyle yapın dediğimi anlardınız. Neyse illa 3ünden biriyse diğer mesajda da güzelce belirttiğim gibi Young diyorum. Ayrıca Flash Player yüklemenin yolu var, o konuda sıkıntınız olmasın.
Demek istediğinizi anladım ama hayat şartları diyelim. Sizi de anlayabiliyorum ama bütçe meselesi işte. Ayrıca cevap için tekrar teşekkürler, Young'da karar kılacağım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?