Galaxy Young Kullananlar Bakabilirmi önemli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çorumlee

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Young Kullananlar Bakabilirmi önemli
Herkeze maxicep Ailesine öncelikle selamlar Arkadaslar benim sorum younfg icin adam gibi Hizli Skyfire sorunsuz yukleyebilcgm Kaliteli 832 mhzden yararlncabilcegim Guzel oyunlar oynanabilen bir Rom tavsiye edebilirmiziniz Rica ediyorum cok onemli Jellybean kullnyrm ama cok sorunlu Yardmlarnızı bklyrm Acil olursa sevnrm.

mehmet1603

Üye
kardes galaxy ailasi için google play var orayı dene istersen

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Creed Rom 4.0

çorumlee

Üye
    Konu Sahibi
tesekkr ederim anck creed kotu yav:( en iyisi Orjinal rom rom yok baska

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Kardes hızlı bır rom ıstıyosan hyperion project 7 kullan ben kullandım gayet hızlı ve telefonu overclock yaparak 900-1000-1248 ghz frekansında calıstırabılısın. Galaxy y için guzel oyun yok eğlenceli olarak hill climb racin var.

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Kardes hızlı bır rom ıstıyosan hyperion project 7 kullan ben kullandım gayet hızlı ve telefonu overclock yaparak 900-1000-1248 ghz frekansında calıstırabılısın. Galaxy y için guzel oyun yok eğlenceli olarak hill climb racin var.

Nasıl güzel oyun yok ben gta , assassin creed , gangstar 2 , spiderman , hero of sparta ,nova ,subway surfer gibi çoğu oyunu oynayabiliyorum bide çorum kardes güzel bir rom istiyorsan önerim creed rom ama daha fazlasını istiyorsan internete ``theunlockr galaxy y rom`` yaz...

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Nasıl güzel oyun yok ben gta , assassin creed , gangstar 2 , spiderman , hero of sparta ,nova ,subway surfer gibi çoğu oyunu oynayabiliyorum bide çorum kardes güzel bir rom istiyorsan önerim creed rom ama daha fazlasını istiyorsan internete ``theunlockr galaxy y rom`` yaz...

oynadığın bu oyunların goruntu kalitesı galaxy y uzerınde 10 üzerınden 3. Ayrıca çokta kasıyor .

El Hadimi

El Hadimi

Üye
AHKE

AHKE

Üye
arkdas dogru soluyor oyunlari kaldirir tabi chainfire la.ye nasil overclock yaptin bide overclock silebiliyomuyuz rom ve format atmadan kardesim

El Hadimi

El Hadimi

Üye
arkdas dogru soluyor oyunlari kaldirir tabi chainfire la.ye nasil overclock yaptin bide overclock silebiliyomuyuz rom ve format atmadan kardesim

Overclock kaldırmak için başka kernel yüklemelisin ki oda odin den yapılıyor tabi stock kernel kullanmak istersen

yunusbulet

yunusbulet

Üye
Bende galaxy y kullanıyorum alacak olanlara önermem benım ihtıyaclarımı karşılayamıyor bende gangstar. Spiderman fln oynadım ama goruntu kalitesi dusuk

AHKE

AHKE

Üye
tamam arkadasim saol ilgilendigin icin

ugur1000

ugur1000

Üye
cyanogen mod dene performans için 1 e 1 ben young olmasa bile xperia tipo telefonuma kurdum benchmarkları 400 puan yükseldi 3d performansıda 200 puan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt