galaxy young gta 3 yüklesem bişey olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
galaxy young gta 3 yüklesem bişey olurmu
normalda oyunu açmıyor özellikler yetmediği için ama root yapsam bişey yapsam oyunu açsam islamci falan yanarmı sizce

iOSait

iOSait

Üye
normalda oyunu açmıyor özellikler yetmediği için ama root yapsam bişey yapsam oyunu açsam islamci falan yanarmı sizce

Oyunu acman mumkun degil overclock yaparsan belki acabilirsin ama islemci yanabilir

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
overclock yapacam ama islemcinin yanmasından korkuyorum :)

- - - Eklendi - - -

overclock yapacam ama islemcinin yanmasından korkuyorum :)

adam burda yapmış

kapakli511

kapakli511

Üye
açsan bile çok çok fazla kasar o telefon pek 3d oyunlar açmıyor

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
nalet olsun bu telefonu alığıma galaxy serisinin en kötü telefonu çin malı androidli telefonlar bile daha güzel

iOSait

iOSait

Üye
nalet olsun bu telefonu alığıma galaxy serisinin en kötü telefonu çin malı androidli telefonlar bile daha güzel

Giris seviyesi bi telefon oldugu icin haliyle tum oyunlarda kasar

El Hadimi

El Hadimi

Üye
açsan bile çok çok fazla kasar o telefon pek 3d oyunlar açmıyor

nasıl 3d oyunlar açmıyor the sims 3 3d bir oyun pes 2012 3d bir oyun root olmadan oynanabiliyor ayrıca kasmada yok bizzat denedim ...

j700iii

Üye
    Konu Sahibi
nasıl 3d oyunlar açmıyor the sims 3 3d bir oyun pes 2012 3d bir oyun root olmadan oynanabiliyor ayrıca kasmada yok bizzat denedim ...

google playda o dedigin oyunlara gelince desteklenmeyen uygulamaya diyor

hasim38

hasim38

Üye
Kardeşim sen hic uğraşma 2d ye devam ;)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
google playda o dedigin oyunlara gelince desteklenmeyen uygulamaya diyor

The sims 3 benim galaxy y telefonumda google play den gözüküyor ne alaka acaba pes gözükmüyor ama rootsuz internetten yüklenebiliyor

alisait07

alisait07

Üye
merak etme yanmaz oyunu ben açtım playe tıkladım oyundan attı ssadece olan tek program chainfireydi ve stock du sadec açılmaz tel zara görmez

Üst Alt