Galaxy y s5360 2.3.6 ddla1 stabil room

Sponsorlu Bağlantılar

RS-2144

RS-2144

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy y s5360 2.3.6 ddla1 stabil room
NOT_ Arkadaslar öncelikle yapacagınız işlemlerde sorumluluk SİZE AİTTİR ve Telefonunuz (yazılımsal olarak Garanti Dısı kalabilir) Bu Room u suan kendi cihazımda kullanmaktayım ve hiç bir sorun yoktur. (ORJ. STOCK ROOM EUR)
(işlemlere baslamadan önce SARJ % 50 DEN FAZLA OLMALI + sim ve hafıza kartımızı cıkartalım)
Öncelikle vermiş oldugum linklerden 2 dosyayı indiriyoruz ,

LİNK 1)

LİNK 2) ***İndirme Sayfasında 0 kbyte yazıyor ama indirmeye devam edin Rarlandıgından 439 byte boyutundadır.Orj boyutu 1.96 kb dır *****

Arsiv içerisinde Odin3 v1.38 adlı uygulamayı pc de acıyoruz, Cihazı USB kablo aracılıgı ile pc ye baglıyoruz ''SES KISMA + HOME + GÜÇ DÜGMESİ'' ne 5-6 saniye kadar basılı tutuyoruz ve cihaz Download modunda acıyoruz. Odin programında ilgili yerlere Arsivdeki dosyaları seciyoruz.

1)BOOTLOADER DefaultCalDataWithBoot_S5360DDLA1_REV05.tar.md5
2))PDA PDA_S5360DDLA1_REV05.tar.md5
3)PHONE MODEM_S5360DDLA1_REV05.tar.md5
4)CSC GT-S5360-MULTI-CSC-ODDLA1.tar.md5
5)PIT totoro 0623.pit (2. indirdiğimiz linkteki totoro_0623.pit dosyasını)

VE SADECE Auto Reboot + F.Reset Time secili oldugundan ve diğer kutucukların devre dısı oldugundan emin olduktan sonra START diyoruz... işlem bitene kadar cihazın pc ile olan baglantısını kesmiyoruz! Hayırlı Olsun.

neyse işlem bitti ve teli kapatıp (ses acma + home + güç ) dügmesine 5-10 sn. kadar basılı tutup recovery modda acıoruz
biliyorsunuz ki dokunmatik işlemez* burda secnekleri ortadaki(home) tusuyla yapıyoruz

1)wipe data/factory reset 'ok' (yes delete all user) 'ok'

2)wipe cache partition 'ok'

3)reboot system now 'ok' ..

İnsallah işinize yarar 1 paylasım olur. orjinal eur stock room (ALINTIDIR) Saglıcakla kalın,
SAMSUNG GALAXY Y YOUNG S5360 denemiş oldugum cihaz

navti

navti

Üye
güzel konu

4GENT

4GENT

Üye
TEĞMEN Kardes bende aynı telefon var ama fazla bilmiorum bu android işletim sistemini bana özel mesaj atarmısın

RS-2144

RS-2144

Üye
    Konu Sahibi
KISACA:Android, linux kernel üzerine inşa edilmiş bir mobil işletim sistemidir, acık kaynak kodu lisansıyla geliştirmelere acık bir yazılımdır, cihazına erişim saglarsan(Garanti kapsam dısına cıkabilir) bazı uygulamaları kaldırıp sistem modifikasyonu yapabilirsin. tavsiyem garanti süren varsa bu sekilde kullan ve istersen Android os genel-destek adı altındaki konulara göz at, iyi forumlar

uzman966

Üye
iyi akşamlar ben de yeni bir galaxy Y S5360 aldım. türkçe yapmak istiyorum ama aklıma takılan bir soru oldu. acaba % kaç türkçe oluyor. tabii her halükarda programı yükleyeceğim ama bir sorayım dedim. bilen arkadaşlar cevaplarlarsa memnun olurum. programı paylaşan teğmen kardeşime şimdiden teşekkür ediyorum...

RS-2144

RS-2144

Üye
    Konu Sahibi
paylasmıs oldugum room da ''TÜRKCE'' dil destegi mevcuttur

PaPiKo

Üye
saolasın kardeşte linkler ölmüş bi tazelesen sana zahmet .s

RS-2144

RS-2144

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilenmiştir.

kadem112

Üye
Arkadaş bende de aynı telefondan var internette oyun ve film izleyemiyorum adobe flash player istiyor onu da desteklemiyor bunu yüklesem o sorun kalkar mi

RS-2144

RS-2144

Üye
    Konu Sahibi
paylastıgım rom-u yuklersen flash sorunun ortadan kalkmaz! adobe flash player (10.3 vers.) yuklersin şöyleki : form da mevcut ayrıca s5360 galaxy y ben bu cihaza flash player yukledim ve tavsiye etmem cünkü cihaz fena kasıyor dogal olarak islemci yetmiyor yani,

kelkor

Üye
Arkadaşım aynı telefondan Suudi Arabistandan getirttim ve sayende Türkçe yaptım. Çok teşekkürler...

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
arkadasim Allah senden razi olsun eline salik

RS-2144

RS-2144

Üye
    Konu Sahibi
Onemli degil arkadaslar, iyi forumlar..

ibrdd

Üye
NOT_ Arkadaslar öncelikle yapacagınız işlemlerde sorumluluk SİZE AİTTİR ve Telefonunuz (yazılımsal olarak Garanti Dısı kalabilir) Bu Room u suan kendi cihazımda kullanmaktayım ve hiç bir sorun yoktur. (ORJ. STOCK ROOM EUR)
(işlemlere baslamadan önce SARJ % 50 DEN FAZLA OLMALI + sim ve hafıza kartımızı cıkartalım)
Öncelikle vermiş oldugum linklerden 2 dosyayı indiriyoruz ,

LİNK 1)

LİNK 2) ***İndirme Sayfasında 0 kbyte yazıyor ama indirmeye devam edin Rarlandıgından 439 byte boyutundadır.Orj boyutu 1.96 kb dır *****

Arsiv içerisinde Odin3 v1.38 adlı uygulamayı pc de acıyoruz, Cihazı USB kablo aracılıgı ile pc ye baglıyoruz ''SES KISMA + HOME + GÜÇ DÜGMESİ'' ne 5-6 saniye kadar basılı tutuyoruz ve cihaz Download modunda acıyoruz. Odin programında ilgili yerlere Arsivdeki dosyaları seciyoruz.

1)BOOTLOADER DefaultCalDataWithBoot_S5360DDLA1_REV05.tar.md5
2))PDA PDA_S5360DDLA1_REV05.tar.md5
3)PHONE MODEM_S5360DDLA1_REV05.tar.md5
4)CSC GT-S5360-MULTI-CSC-ODDLA1.tar.md5
5)PIT totoro 0623.pit (2. indirdiğimiz linkteki totoro_0623.pit dosyasını)

VE SADECE Auto Reboot + F.Reset Time secili oldugundan ve diğer kutucukların devre dısı oldugundan emin olduktan sonra START diyoruz... işlem bitene kadar cihazın pc ile olan baglantısını kesmiyoruz! Hayırlı Olsun.

neyse işlem bitti ve teli kapatıp (ses acma + home + güç ) dügmesine 5-10 sn. kadar basılı tutup recovery modda acıoruz
biliyorsunuz ki dokunmatik işlemez* burda secnekleri ortadaki(home) tusuyla yapıyoruz

1)wipe data/factory reset 'ok' (yes delete all user) 'ok'

2)wipe cache partition 'ok'

3)reboot system now 'ok' ..

İnsallah işinize yarar 1 paylasım olur. orjinal eur stock room (ALINTIDIR) Saglıcakla kalın,
SAMSUNG GALAXY Y YOUNG S5360 denemiş oldugum cihaz

ses yükseltmekle ne alakası var saçma sapan tag koyuyorsunuz google da çıksın diye

xxbarbelxx

xxbarbelxx

Üye
kardesim saçmalayan sensin kusura bakma ama hiçmi root falan atmadın orta tus+açma tusu+ses açma tusu bunu bilmeden bi konusma ayrıca telefon garanti dısı kalır diye yapmadım ama emegine saglık kardes..

frqerdl

Üye
Link kırık bi düzeltsek?

Üst Alt